Zdravím baby, prosím s čím máte dobré skúsenosti na výživu nechtov? Hlavne tie ,ktoré ich máte labilnejsie ,lamave . Existuje vôbec niečo z čoho budem mať silné, pevné nechty? Alebo ked ich mám od dietata take o nicom, tak ich budem mat stale take? Genetika? Lebo aj mama ma také, papierové. Už tak veľmi by som chcela mať pekné ruky... na umelé som chodila ale už davno nechodim ani nechcem.
Diky
@sovicka94 skusala som, su super pokial drzia na nechtoch, na nechtoch na nohach mi drzi super ,ale na rukach po umyti jedneho riadu mi zlezie dole :-/ to som stale lakovala, ani ten postup som nevedela dodrzat, ze naniest dalsiu vrstvu na dalsi den ked hned v prvy den mi zliezla prva vrstva ☹
@19gemini89 mne vydrzi aj 2 tyzdne tak urcite odporucam pred nalakovanim si vzdy na tampon dat odlakovac a vsetky nechty si “odlakovat” odmastit ja to tak robim a nemala som nikdy problem 🙂
@19gemini89 Ahoj eveline laky ti pomozu, ja pouzivam 8v1 maju jemnucku farbu daju skor iba lesk ( takze neni vidiet ked sa odlupne niekde lak) takze vyzeraju stale upravene a vyzivuju