Čo pomáha na úzkosť?

12. sep 2023

Prosim poradte, co pomaha? Citim sa hrozne zle

nika122
12. sep 2023

Za mňa určite sedenia u psychológa, mne to veľmi pomohlo keď som mala zlé obdobia

autor
12. sep 2023

@nika122 ano, termin mam potvrdeny, ale este dva tyzdne

nika122
12. sep 2023

Ja som sa chodievala aj prechádzať do prírody. Ten pokoj a ticho ma upokojovali a prečistila som si tam hlavu. Potom som sa vždy cítila aspoň o trochu lepšie

alalajka
12. sep 2023

A vieš z čoho máš úzkosť ?

autor
12. sep 2023

@nika122 skusim sa ist zajtra prejst a mozno menej tukat do telefonu.

@alalajka citim osamelost, nervozitu, mam pocit, ze nic nestiham, tazko sa mi sustredi, mam casovy tlak v praci aj i. probmemy

slovakboy
12. sep 2023

Musíš znížiť počet vnemov. Telefón vypni nepozeraj správy ani hudbu okrem relaxačnej. Ani TV. Pravidelnosť každý deň od raňajok cez pitný režim až po spánok. Všímať si prírodu zvieratká nebo stromy hmyz chrobaciky

suriella
12. sep 2023

CBD olej - skus FatraHemp, nezavazne zavolaj, vsetko vysvetlia, poradia, odporucia, nastavia davkovanie. Top pristup.

lenka098123
12. sep 2023

Skúste si pustiť autogénny tréning na YouTube od Chudíka alebo rozhlasové hry 🙂 pomôže to trošku vyslobodiť sa z negatívnej špirály myšlienok

007marianna007
12. sep 2023

Mne pomáha viera v Boha a modlitby.. už druhý mesiac som bez akýchkoľvek liekov a cítim, že konečne žijem 🙏

autor
12. sep 2023

Ste zlati ako viete pekne poradit...

marca12
12. sep 2023

Sama si si odpovedala,tukanie do mobilu sposobuje uzkosti a ludia si to neuvedomuju. Treba chodit von do prirody,citat a venovat sa aktivitam bez mobilu a tv.

minenkak
12. sep 2023

Telefón zrus sociálne siete a tie prechádzky každý deň,užívaj si prírodu a prácu nechaj v práci

julish
12. sep 2023

Beh, rýchla chôdza do schodov, riadne zmeniť dych. Nie prechádzky, naozajstne kardio chvíľu, zmiasť tu úzkosť na prsiach. Totálne odskusane

hankab
13. sep 2023

@julish mne to nepomahalo, prave naopak, este sa mi stav zhorsil. Ak pri uzkosti ma aj zhorsene dychanie, tak bude lapat po dychu a citis sa este horsie. Ale zavisi od cloveka a jeho fyzickeho stavu, niekomu velmi pomaha sport, inym sa skludnit a naucit sa relaxovat.
Inak minule tu niekto radil, ze ked mas zachvat uzkosti, mas si tvar a krk zozadu obliat studenou vodou, ze by ju to malo stisit.

minenkak
13. sep 2023

Otužovanie

lenka098123
13. sep 2023

@hankab áno, toto je tiež pravda, niekomu funguje tiež ľad na krk zozadu a vymenovať aspoň päť vecí, ktoré sú v miestnosti okolo teba. To pomôže pri panickom ataku vrátiť sa do reality 🙂

unicornlady
13. sep 2023

Ak ti nevadí angličtina, tu je veľa videí od jednej terapeutky:
https://www.youtube.com/@TherapyinaNutshell/videos

Sú tam nahraté titulky a dajú sa prekliknúť na preloženie do slovenčiny.

Potom táto knižka je skvelá.
https://www.pantarhei.sk/262639-citit-se-dobre-...

rikarika
13. sep 2023

Mne pomaha beh, beham cca kazdy druhy den 8-10 km. Ucinky behu su blahodarne pre moje telo aj dusu. Toto ti potvrdi kazdy, kazdy kto beha. Behaj tolko kolko vladzes, je to lacne a ucinok sa dostavi okamzite.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alalajka
21. sep 2023

Pomohlo ti niečo z tých rád?