Mala som dlhodobé stresy mam aj skoliozu 😔cíti sa slabá cíti sa ťažko na hrudi ťažšie sa mi dýcha .co na to pomáha???co mam robiť??
@cocolino234 kolko stojí to cdb ????aký olejček?
@cocolino234 to je presne na stres a vyčerpanie???vám to pomáha???už je vám dobre ???
kup si magnezium Magnerot (davkovanie 3x1 a k tomu B komplex), to je taka prva pomoc. Magnerot sice stoji cca 13-15 eur, ale je to jedno z najlepsie vstrebatelnych magnezii volne dostupnych. uvidis, ze ti to pomoze.
@hradnapani mama mi kúpila magnézium tie šumivé to je slabé ne ?
@majk0986542257 ano, to je slabe, ale lepsie ako nic
Magnezium (magnerot) a caj z valeriany. Alebo potom psychofarmaka od psychiatra.
@majk0986542257 Mila moja, uz sem pises asi 4x tuto istu otazku. Dostala si uz plno dobrych rad a odpovedi, mam vsak pocit, ze ty cakas na nejaky zazrak resp. aby ti niekto rovno dal diagnozu a riesenie. Prosim, vzhladom na to ze si mladucka, ak na to mas priestor, porozpravaj sa s mamou alebo s niekym komu doverujes v rodine a vyhladajte skutocnych odbornikov, ktory ti naozaj pomozu. Ak sem budes na dennej baze pridavat rovnaky prispevok, tak sa lepsie citit nebudes, toto naozaj nie je riesenie. Zelam vsetko dobre!
@majk0986542257 pomáhajú cvičenia dychové. Učiť sa nemyslieť. Aspoň pár sekund nemyslieť na nič.