Co pomaha na rychly rast vlasov? Okrem vitaminov
Geny neobabres. Raz mas heneticky nastaveny aj pocet vlasovych cibuliek, aj rychlost rastu. Jedine co mozes ovplyvnit je, aby tie vlasy ktore uz vyrastli z pokozky boli v co najlepsej kondicii.
Mám menej vlasových koreňov a môžem sa aj poskladať, vlasy husté mať nebudem..
@janka1011 uzivanim doplnkov mozno prestali vlasy predcasne vypadavat, zmenou osetrovania sa prestali lamat, ale ziaden doplnok nevytvori nove vlasove cibulky, nepresvedci cibulku aby z nej rastli hrubsie vlasy, ani aby rastli rychlejsie. Na druhej strane, ak sa pozries na zlozenie tych doplnkov, tak z 99% obsahuju to co hociktory iny multivitamin s mineralmi, mozno percentualne zlozenie je trosku odlisne, vela z nich ma zvysenu davku biotinu, co je vitamin B7 a ten obsahuje skoro kazdy multivitamin. Alebo je to len biotin bez ostatnych vitaminov.
Dajte im rutinu. Žiadne radikalné zmeny. Ja napríklad svojim vlasom doprajem každý týždeň rovnakú starostlivosť: Každý deň ráno si dávam kolagén Vital Proteins pre ich posilnenie a výživu. Vlasy si umývam maximálne 1-2krát do týždňa. (2xšamponújem len pokožku a 1x použíjem kondicionér len na končeky), ak cítim že sú vlasy namáhané dám si občas masku na vyživenie. Pred každým spaním ich zapletám do voľného vrkoča aby sa neroztupiryli. a používam jedine látkové gumičky a musím povedať, že naozaj mi začali rýchlo rasť.
@mynona111 skus produkty revitalash pripadne keratin este mne rastu vlasy ako dive