Čo pomáha na rýchlejší rast vlasov?

alzbettaa
13. feb 2021

Baby čo pomaha na rychlejší rast vlasov??? 4 roky mi stoji dlzka vlasov ... Mam ich pod plecia. :( Beriem vit c , vit d a zinok.
Stravu mam vyváženú ..som zúfala , túžim po dlhých vlasoch (napajat nechcem ani na to nemám)

stela1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sima338
13. feb 2021

Ahoj, ono to nie je tým, vlasy sú otázka genetiky a toho, aké vlasy ti boli nadelené. Jasné, vždy je dobré podporovať rast vlasov vhodnými vitamínmi, dobrou kozmetikou a samozrejme vývaženou stravou ( to sa týka celkovej starostlivosti o seba a svoje zdravie ), ale mne prídu smiešne tie produkty typu gumíci na hustotu vlasov, tabletky na rast a podobne, keď potom vidíš s kočku s dlhými hustými vlasmi, ktorá to v živote neriešila, ale boli jej také vlasy dopriate. Mám sestru, tá má vlasy pod prsia, zdravé, husté, dlhé, ukážkové končeky, sme sestry a mne také tiež dopriate neboli, mám pod plecia ako ty, kvalitou rozhodne tiež nie ako sestra, ale beriem to ako je. Ako spomína aj kočka vyššie, o dlhé vlasy sa treba riadne starať, venovať im poriadnu starostlivosť aj čas. Vidím to tiež na sestre.

stela1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
polodrahokam
13. feb 2021

.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wetsel
13. feb 2021

Pozri si Vichy má také ampulky, neviem už ako sa volajú je to taká kúra na rast vlasov, tie som si dávala a podrástli mi 🙂 Super je to 😉