Baby čo pomaha na rychlejší rast vlasov??? 4 roky mi stoji dlzka vlasov ... Mam ich pod plecia. :( Beriem vit c , vit d a zinok.
Stravu mam vyváženú ..som zúfala , túžim po dlhých vlasoch (napajat nechcem ani na to nemám)
Ahoj, ono to nie je tým, vlasy sú otázka genetiky a toho, aké vlasy ti boli nadelené. Jasné, vždy je dobré podporovať rast vlasov vhodnými vitamínmi, dobrou kozmetikou a samozrejme vývaženou stravou ( to sa týka celkovej starostlivosti o seba a svoje zdravie ), ale mne prídu smiešne tie produkty typu gumíci na hustotu vlasov, tabletky na rast a podobne, keď potom vidíš s kočku s dlhými hustými vlasmi, ktorá to v živote neriešila, ale boli jej také vlasy dopriate. Mám sestru, tá má vlasy pod prsia, zdravé, husté, dlhé, ukážkové končeky, sme sestry a mne také tiež dopriate neboli, mám pod plecia ako ty, kvalitou rozhodne tiež nie ako sestra, ale beriem to ako je. Ako spomína aj kočka vyššie, o dlhé vlasy sa treba riadne starať, venovať im poriadnu starostlivosť aj čas. Vidím to tiež na sestre.
.
Pozri si Vichy má také ampulky, neviem už ako sa volajú je to taká kúra na rast vlasov, tie som si dávala a podrástli mi 🙂 Super je to 😉