U lekárky som bola vysetrila mi moč a že je všetko v poriadku, 3 týždne ,nie som tehotná , 3 týždne si s tým neviem datť rady skúšala som všetko brala som brusnicove tabletky urologicky čaj bola som v teple 2 týždne a nepomohlo tento týždeň som skúsila brusnnicovy čaj ,brusnice,brusnicovy džús a sedenie v teplej vode pomohlo len trochu ...neviem čo mám robiť už to trvá 3 týždne. ..čo vám pomohlo???
@sona96 doktorka mi ich nedala lebo že vraj som len prechladena a nič vážne...
@majk0986542257 a páli ta ci reze pri močení?
@lucia851 nie vôbec...
Blokurima uro skus, ale ked nemas bakterie v moci tak neviem ci ti to pomoze.
@majk0986542257 tak potom nemáš určite zapálené močové cesty ale si len normálne prechladla.
@lucia851
@majk0986542257 a aký problém máš vlastne? Keď píšeš ze si aj v kúpeli sedela
@lucia851 prechladena už 3 týždne
@lucia851 čo najviac pomáha na prechladenie .??
@majk0986542257 čo znamená prechladenie? Aké konkrétne ťažkosti máš?
@majk0986542257 a co ti vlastne je?
@lucia851 stále chodím na WC stále nutkanie doktorka povedala ze je to lem prechladenie ja si s tým uz 3 týždne neviem dat rady
@sona96 iba to že stále nutkanie na WC už 3 týždne
@majk0986542257 mala by ta poslať na urológiu
@majk0986542257 musi ta pozriet urolog, nutkanie nie je normalne a ked mocis castejsie ako osem krat za den to je tiez na doktora. Ja nerozumiem diagnoze prechladnutie, mna moja obvodna tiez presviedcala ze citit nutkanie je u niketorych zien normalne a bezne, no nie nie je. Potom ma davali dokopy urologovia vyse roka. Nezabedbaj to a pytaj sa k urologovi.
@rooberta takže aj vy ste s tým mali problém???aké vyšetrenia vám urobil urolog ??
Ano mala som nieco podobne, mne to najprv zacalo ako zapaly mocovych ciest aj s potvrdenymi bakteriami e-coli, stale sa mi to vracalo aj po prelieceni atb. Neskor som uz citila nutkanie aj ked som zapal nemala, proste non-stop nutkanie hlavne ked som vyprazdnila mechur, to bol doslova horor. Bola som na cystoskopii, dva krat mi rozsirovali mocovu ruru lebo som ju mala uz tymi zapalmi zuzenu, ostaval mi moc v mechure. Potom mi pichali pol roka kyselinu hyaluronovu do mechura aby sa mi zregenerovala sliznica a pojedla som kvanta antibiotik.
@rooberta ouu to je ľúto co ste si prežili hrozne sa to číta,nechcela by som byť v vašej kozi ..dúfam že je vsetko už v poriadku
@majk0986542257 dakujem, ano uz je dobre nastastie.
Nahriať v mikrovlnke tričko a dat na podbrusko, teplo sa obliekať, nohy v teple, repikový alebo nechtikovy caj.. Tie urologické caje podporujú močenie takže aj preto môžeš pociťovať stále to nutkanie na močenie..
@rooberta ahoj k akému urológovi si prosím chodila? Ja si neviem dat s močovými cestami rady už 2roky.. Ďakujem
@sunshine_18 ahoj nakoniec som isla k mudr. Hladikovi do Ba - klinika cuimed, ten ma dal dokopy.
K tym cajom doplnim este praslickovy, ten mi robil dobre, urologicky urcite nie. A ja som teda na sebe este odpozorovala, ze aj prilisne nalievanie sa vodou nie je dobre, vsetko s mierou.
@rooberta ja pijem nejaký brusnicovy čaj ktorý obsahuje qj bylinky ako praslička ,zlatobyĺ
@sunshine_18 tie urologické čaje iz nepijem terás pijem brusnicovy s bylinkami a ozaj je to už lepšie ale ešte stále to nieje na 100/
@sunshine_18 prechladena ?? Ci zápal močových ciest???
@majk0986542257 ja mam problém s močovými cestami
@sunshine_18 co beriete ??ale tabletky čaje a tak???
@sunshine_18 doktorka povedala ze som lem prechladena no ja už 1mes.stale chodím na Wc😔😔...neviem si s tým dať rady
@majk0986542257 a aj boli pri cikani? Páli? Reze? Stipe?... Alebo máte len potrebu močenia? Ak iba to tak možno skúste piť menej tekutín a teplé prikladať na podbrusko
@sunshine_18 len stálu potrebu na močenie ..trva to mesiac skúšala som z lekárni tabletky ,urologicky čaj ,brusnicovy čaj,sedenie v teplej vode no dajak nič nepomáha je mi lepšie ale len trochu.
@majk0986542257 antibiotiká. Bez nich sa toho nezbavis. Zapálené močové cesty treba poriadne preliečiť.