Čo pomáha na pleseň v pošve?

matusik24
14. jan 2014

Ahojte dievčatá viete mi poradiť niečo na pleseň zvonka.Canesten mi už nezaberá.Ďakujem.

mamainprogress
14. jan 2014

Probiotika na vaginalne pouzitie. Kupit sa daju asi v lekarni alebo cez internet bulharske probiotika Daflorn, www.daflorn.com/sk maju specialne balicky na to. Zavolaj na kontakt na tej stranke, pani je velmi napomocna, urcite ti poradi co by bolo najlepsie.

zeytin
14. jan 2014

tantum rosalgin

makarda
14. jan 2014

1. vyrazne obmedzit v strave prisun cukru a bielej muky.
2. Tea Tree Olej. Ako sprchovy gel na intimnu hygienu (maju v lekarnach, http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...) + po umyti kvapnut si na ruku cisty Tea Tree olej a potriet este raz na danom mieste, prip. da sa aj pokvapkat na tampon, prip. je aj dobry Tea Tree krem: http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/tea-tr... - z Justu mam aj krem aj olej a mam ich vyskusane na podobne aj rozne dalsie ucely, velmi odporucam.
3. A este raz zvnutra: ta plesen tam nie je preto ze ste ju chytili niekde z vonku. Suvisi to velmi so stravou a s tym co sa odohrava vo vasom zazivacom trakte. Takze zaradit ocistnu kuru akehokolvek druhu, bud pit zihlavovy caj, alebo nejaky zeleny jacmen alebo si dat raz za tyzden ocistny den = nejest nic, iba pit...

moma80
14. jan 2014

V lekárni sa dá kúpiť tabletka Mykomax 150, bez receptu, mal by ju užiť aj partner, aby sa preliečil. Canesten 1 vaginálna tabl. A výborný je Wobenzym, ale ten sa užíva dlhodobo, treba si prečítať info. Snáď to pomôže.

marcincinova
14. jan 2014

Ja s tým mám problém asi tak 10 rokov,pleseň,kvasinky,streptokok.Po 10 rokoch som zmenila gynekológa a ten na to všetko dal vaginálne tabletky Betadine.Dá sa kúpiť aj tekuté mydlo Betadine.Ale mne tie tabletky pomohli.Podotýkam po 10 rokoch trápenia.

jul11
14. jan 2014

Sedaci kupel s hypermanganom.dostat v lekarni za par centov.tip mam od gyn sestricky a zabera to

m_ij_ka
15. jan 2014

rosalgin a častejšie sa sprchovať alebo kúpať

bozidar
15. jan 2014

Ahojte, môžem potvrdiť, že tableta MYCOMAX 150 mi naozaj rýchlo zabrala

darina1952
15. jan 2014

radšej s tým choď k lekárovi nech ti dá kombinovanú liečbu Candibene - zvonku aj zvnútra 😉

leona45
20. máj 2014

Ahojte pri kvasinkovej diete sa moze jest maces? Mna to zmiatlo, ze je tam napisane bezkvasovy chlieb, ale je z muky ,tak teraz neviem.

vodnicka
20. máj 2014

Ahoj Je to pravda aj obmedzenia cukru je ok ale ja od kedy nenosim napasovane nohavicky-tanga len volnejsie a to len v lete tak uz z plesnou a pod.nemam problemy. 😉

lucifera
20. máj 2014

Mne na toto zabrali cipky Nystatin galvex, betadinove cipky a candibene som mala nez.ucinky, treba zajst kugyn.a ten odporuci...plus fugicidin mast...popripade vyskuj canesten combi-je tam jedna tbl.a krem a ked nepomoze, tak chod ku gyn., nejedz sladke-preoze to kvasinky maju radi, nepouz.tesne oblecko, a len bavlnene a castejsie sa osprchuj🙂

matsab
20. máj 2014

ahoj skus rosalgin ja ho mam doma stale, no plesen som este nemala ale na ostatne problemy je super. takze skus...a este nenos tanga ako bolo spominane ale nos bavlnene nohavicky a si bez problemu a este neprehanaj to s holenim..
tak zelam skore uzdravenie🙂))

alexaba
4. dec 2014

Ahojte, viete niektorá poradiť? Dostala som vaginálne čípky Nystatin Galvex. Nemaju tieto čípky vplyv ked si pichám clexane na riedenie krvi?

adelindacz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz