Čo pomáha na pevné poprsie?

lenka93542
24. máj 2013

Ahojte, chcem sa spýtať čo pomáha podľa vás na pevne poprsie.

acer11
24. máj 2013

plastická chirurgia 😀

anjelicek26
24. máj 2013

@lenka93542 - plastika. A teda menstruacia, pravidelny cyklus, pri kazdej sa trosku regeneruju aj prsia... ale tie vsetky preparaty a kremiky su len vyhodene peniazky.

lenka93542
autor
24. máj 2013

Aha takze tabletky a masáže nepomáhajú?

anjelicek26
24. máj 2013

@lenka93542 - povolena koza nie je sval, neda sa cvicit. Ja sa chystam na podvihnutie poprsia po dokojeni nasho drobca, takze tak o dva-tri rocky xixi Bude to nutne... proste C-F zmenu velkosti ziadne prsia nezvladnu bez stop... treba to tak brat... nastastie sa s tym v dnesnej dobe uz da nieco urobit.

dedenini
24. máj 2013

@lenka93542 tiez som uz pisala na tuto temu sem... noo neviem... nasla som vela liekov na pevne plnsie prsia..ale tomu neverim.. vraj plavanie a cvicenie pomaha... neskusala som... a ako anielicek pise ta operacia, nie silikony, by bola asi najlepsia.. tiez to asi skusim..no chcela by som mat este jedno dieta ..no o par rokov..takze az pootm..takze sa nacakaaam.dlhoooo na schopne prsia...no co uz

pflegerin
25. máj 2013

Masáž od manžela 😀

lenka93542
autor
25. máj 2013

Ok to ja problém nemam to moja mamina chcela nieco robiť pre to aby ich take nemala ale po 5 deťoch je to normálne..

zunka26
25. máj 2013

Senovka gr. semeno . Piskavice semeno mlete po cesky od Gresik Valdemar stipku na lyzicku, zapit nasledne vodou rano a vecer, po 3 tyzdnoch by si mala vidiet vysledky , pijem uz tyzden a dobreeee 😎

elvira12
26. máj 2013

cvicenie - najma posilovanie odburava tuk z prsnej zlazy, ostava len zlaza bez tuku, ostatok je genetika...

janicka11
26. máj 2013

tiez si myslim ze len operacia pomoze.🙂

michaelamilan
26. máj 2013

@zunka26 ????? ja som tieto byliny mala na podporu dojčenia......som troška zarazená, keď píšeš že to máš na spevnenie poprsia.... :-O

katka2904
26. máj 2013

žienky, aj ja som tu práve išla dať takúto otázku ohľadom spevnenia poprsia...uvítam osobnú skúsenosť, prípadne skúsenosť z vášho okolia...rovnako sa na ňu odhodlávam, no neviem do akej miery a aké to môže mať celkovo vedľajšie účinky...niečo som si aj na nete prečítala, ale predsa ma zaujíma niečo osobnejšie...poteším sa takej info...a už vopred ďakujem 😉

zunka26
29. máj 2013

@michaelamilan no vidis, to , mne to pomaha na to , kamoska mi odporucila , jej to poradila ina pani, retazec no ale pomaha, to je podstatne 😉

lenka93542
autor
30. máj 2013

@zunka26 akoze to ti pomaha??

zunka26
10. jún 2013

😒 😕 UZ SOM TO NAPISALA . 😝

lenka93542
autor
11. jún 2013

no sak za vyskuanie nič nedam tak som zvedava....
@zunka26

salma22
11. jún 2013

no a ...myslite ze tie tabletky co propaguju v reklame na poprsie su blud? len sa pytam,ale aj ja by som brala prsia ako pred tehulkovanim... 😒

zuzanat
11. jún 2013

ja som si na odporucanie kupila stimulen tabletky, su na prirodnej baze... vraj pomahaju, nie su ani drahe. Nebrala som ich vsak dlho, lebo som si casom vsimla, ze mam akysi hrbolaty prsnik, bola som na sone a mam len viac rozsirene zlazy, len na prvom prsniku,. neviem z coho, ale je to neprijemne, nekojim uz viac ako rok... ak by mal niekto zaujem, tak mam jedno balenie uplne nove, nerozbalene.. Doktorka mi povedala, ze to nemam z toho, no aj tak sa toho akosi bojim.