Vie mi niekto prosím poradiť čo pomáha na pálenie záhy? Ďakujem
@sudocek mandle
No co mas ten helicid?
@laska86 je aj volno predajny na par dni na skúšku zatial . Mam 🙂
Pomaha hlavne dieta. Hltat lieky a pritom jest kyselitotvorne jedla nie je cesta. Tie lieky by sa mali uzivat max.3 mesiace - skodia imunite,kostiam,znizuju vstrebavanie zivin,spomaluju travenie...a hlavne v 80% hrozi,ze ich nebudes moct vysadit,lebo sa palenie vrati. Takze ak sa to opakuje casto a dlhodobo,treba zistit pricinu a riesit tu. Mozes mat aj malo kyseliny ,vtedy su rovnake priznaky. Ak ta to pali tyzden,v lekarni ti poradia antacida,tie vedia tiez pomoct. Viem o com hovorim.Mam reflux.
@biancanicol no neviem mne ho doktorka predpisuje a bez problemov ho mozes uzivat aj dlhodobo..kolkokrat zabudnem lebo iba 1rano..😁
@laska86 ano da sa uz zakupit ale len male balenie 🙂
Melon. Ja som zjedla a bol vzdy pokoj. Lenze som bola tehotna v lete.
mne zabera talcid, je volnopredajny, supnem 1 tabletku a do 15min ani neviem o nejakej zahe, skus 🙂
Este aj pukance su dobre..a dokonca za cajovu lyzicku horcice..ale ak to dlho trva treba to liecit tam uz tieto babske rady pomozu nachvilku
@alexa21 ved cukor podporuje produkciu kyseliny🤦♀️
@stanulienkat toto bolo poradene mne,skusila som a pomohlo.zaha ma trápila celé tehotenstvo a vlastne som iné ako cukor a sem tam aj mlieko neskúšala.
Ale samozrejme,netvrdím ,že nemáš pravdu.
@sudocek počula som, že tortové oblátky, alebo Rennie