Ahojte ženy, prosím Vás viete mi poradiť čim by som si mohla pomôcť na pálenie pokožky na pošve? Pravdepodobne je to nejaký druh alergie. Výsledky na mykozu a na pohlavné choroby sa nepotvrdili žiadne. Už som použila multigyn, prurigyne, belogent teraz užívam štvrtý deň raz denne ale veľký pokrok necítim. Nevidím ani ja a ani gynekologicka žiadne škvrny alebo bohvie co by ešte som mohla vidieť proste nič no mam trochu zacervenanu pokožku a páli hlavne keď sa dostane do kontaktu s močom
Baby capiky su podla mna zbytocne pokial vas to nesvrbi aj vo vnutri. Skuste si dat zodac alebo fenistil kvapky.
@0kristina0 výborný postreh! ale tá cicatridina existuje aj vo forme mastičky. možno to by sa oplatilo skúsiť....
@panelacikova treba vyskusat, tazko poradit ked nevieme akeho povodu je to palenie a zacervenanie. Mozno by pomohol repikovy kupel.
Teraz ma napadlo, ze nieco taketo mala aj kamoska a pomohlo jej vymenit vlozky klasicke za anionove (alebo tak nejako sa volaju).
@0kristina0 neviem ci to ma suvis z vlozkami ja uz dlho pouzivam len aninove a priznaky ,ktore opisuje autorka mam stale,tiez nevie gynekologicka z coho a nic nezabera..
@0kristina0
@adela2611 no baby neuveríte, ale dnes som si ich zakúpila a ihneď aj "nasadila", keďže mi v minulosti pomohli. tak skúšam aj to... plus na mojom profile mi už dali baby aj nejaké rady ohľadom krémikov, preštudujem si to a snáď nájdem riešenie
Skús detský púder.
Ženy ďakujem Vám za ochotu, nejak sa to s tým belogent ok trochu pohlo ale nerada by som zakrikla. V každom prípade tie anionove vložky vyskúšam. Snáď to už celé prejde
Myslím že krém canesten
@panelacikova ahoj. Ja som tie capiky používala, keď mi DR pri preventivke povedal, že mám stále trhlinky na krčku, že to treba zahojí, takže to je zamerané asi týmto smerom.
@olivia1212 ahoj. Mne sa osvedčil Tea tree krém z firmy JUST. Áno, som poradkyňa, ale nikomu nenanucujem výrobky 🙂 ak by si mala záujem, kľudne napíš IP a pošlem podrobné informácie. Plus je tam na vnútorné použitie, teda na tampón dobrý Tea tree olej s rosalinou. Dievčatá, ktorym som odporučila si ho chvália. Stačí 2 kvapky na tampón na nejaké dve hodinky a podráždenie za 2-3 dni zmizne plus výtok. Pripadne skus pohľadať poradkyňu vo svojom okolí, nech ti povie viac. Ak máš len z vonka podráždenú pokožku, tak ten krem je super.
Mne pomáha canesten
Tiez mam rovnaky problem. Nemoze to suvisiet s mocovymi cestami? Alebo aˇergia na prasok?
@olivia1212 no presne toto mám ja.... pýtala som sa práve dnes vo svojom profile, či by na to nezabrali čapíky cicatridina. pozri môj profil, ale zatiaľ tam nemám konkrétne odpovede :( možno ak niekto zavíta do tejto diskusie, bude sa vedieť vyjadriť k týmto čapíkom CICATRIDINA??? 🙂 bola by som vďačná...