Ahojte, ma prosim niekto skusenosti s niecim, co pomaha na navaly tepla?! Je to cim dalej, tym horsie…menstruacia vynechala, meska vyse tyzdna, avsak hapruje uz dlhsie…teraz tie navaly…😞
@pribinak ani nie... subzeny ktore su v menopauze a nemaju ani 30..ked zlyhavaju vajecniky neda sa nic robit / aj mne zacinaju zlyhavat a nemam ani 30
@miskamicha 🤷♀️
@pribinak vobec to neni skoro priznaky mozes mat 10 rokov pred tym ako pojdes do uplnej menopauzy.
@ivka1103 skus si kupit od vcelara pelove zrno kupis aj tu na mk popripade z lekarne fytofem. Precitaj si o tom zrne.
Ahojte...ja som konečne našla pripravok na návaly...cez deň ma zlialo aj 17x...dala som si namahu spocitat to😁 a v noci ani nehovorim...skúšala som menoxin, zabral na mesiac potom zase nič...bylinky som si namiesala počnúc datelinou a ďalšími 5-timi, stále nič...konzumujem sojove veci na rôzne spôsoby a stále nič...potom som začala užívať lyžičku oleja z granatoveho jablka a zaberalo...ale nechcem sa olejom davkovat keď aj tak priberam aj zo vzduchu...tak som si našla 100% extrakt z granát. jablka bez ďalších prísad...A dokonca si ho aj z tej tobolky vysypem priamo do ust a zapijem...a ani jeden nával..prespim celú noc ...vola sa to: Dr.med.Ehrenberger- Bio&naturprodukte....
@pribinak- Ja som začala v 38 a mám 50 a nosím si to zo sebou už 12 rokov. Niekedy je to už neúnosné....
@krystina74 môžem poprosit link na produkt? Dakujem
@krystina74 Ahoj, stále užívate ten extrakt z granátového jablka a pomáha na návaly?
@ivka1103 koľko máš rokov?