Bolesť krížov mávam z času načas ale ked pridu dost to boli. NECHCEM SA hned hodit na cvicenie, lebo aj tak by ma to bolelo ked je to ,,čerstvé." Mám aj sedavé zamestnanie a aj dlhšie cestujem autobusom.... takže rada by som vedela nejakú ,,fintu" alebo niečo čo zaberá, lebo mám pocit, že ma z toho boli celý chrbát aj brucho aj telo..
@alenamihal no zvyknems i lepit tapy
Ja som tiež háklivá, stačí, že mi kríže trochu ofúkne, napr. prievan, keď vyjdem zo sprchy a problém hotový. Mne sa osvedčilo ležať na elektrickej poduške, alebo si nahrievam a prikladám taký gélový sáčok v mikrovlnke. Keď neprechádza, dám si jeden sáčok Flector prášku. Ten mi zaberá...
@dominikatomas ibalgin gel
Bolesti keď prídu, tak to siahnem po cetalgene, to je pre mňa prvá pomoc a inak aj suché teplo aj to mi dobre robí, čiže kombinácia tohto a polepší sa ti aspoň teda u mňa to zakaždým zatiaľ zabralo 🙂
12hod naplaste su super ...ja pouzivam z Tiande ,ale v lekarni sa daju kupit hociake.. mne to na krize velmi pomaha...ja si davam niekedy aj ako preventivku,aj ked ma nebolia ...