Pomáhalo vám v tehotenstve niečo iné ako lieky? Ja sa idem zblázniť, bolesti hlavy mam deň čo deň, v noci tiež nespavam, lebo sa budím na bolesti.
Takúto silnú bolest som ešte nikdy nemavala.
By som asi isla ku lekarovi aby skontrolovali, ze je vsetko ok. Ja mavam migreny ale viac menej viem co je ich spustac a teda keby ma dennodenne bolela hlava tak, ze nemozem ani spat a este k tomu tehotna tak by som uz bola naklusana u mudr
@prasiatko30 mňa začala bolieť posledný týždeň (som 11.tt)
Smer mudr
@prasiatko30 minulý rok som mala komplet neurologické vysetrenie vrátane MR, všetko samozrejme OK. Na gyn som bola v sobotu a babatko tiež v poriadku.
Vieš si mearat tlak? Určite ešte dnes a merať opakovane a zapisovať.Zliekov Paralen a mne pomáha studený obklad.ale priložiť na čelo aj spánky a stiahnuť šálom.Ale hlavne treba hľadať príčinu.
Že bolo minulý rok všetko ok je teraz malo plátne.
@janinah ja trpím na bolesti hlavy už dlhé roky ale teraz v tehu neviem co si mam dat. Mne paralen nepomáha. To je tak pre deti 🥹
Ja tiez trpim na bolesti hlavy roky, lebo malo pijem (vzdy som z prace odchadzala s bolestou hlavy) a nikdy som nebrala na to paralen, “lebo to je pre deti”, presne … v tehotenstve na hlava tiez casto bolievala kedze som stale pracovala a casto stale malo pila, davala som si paralen s velkou nevierou a zaberal stopercentne 🙊 skusala si to aj alebo sa len opieras o doterajsie skusenosti?
V prvom rade si ale meraj tlak, ako ti tu zeny radia od zaciatku a na co vobec nereagujes. To, ze ta predtym bolela hlava z nejakej priciny neznamena, ze ta teraz neboli z inej priciny.
U mna ne to v tehotenstve zmena taziska a vystreluje mi to od krcnej chrbtice, pomaha mi masaz, alpa s klincekami, paralen a cvicenie
Čierne káva s kvapkou citrónu.
Magnezium vitaminy poctivo merat tlak veeeela pit.aspon dve kavy denne udrziavat hladinu cukru a mne osobne pomohla pri najsilnejsom zachvate.wick vaporub mast nahrubo na celo a ladovy zabal cez oci.a aspon ten paralen ked uz je moc zle...
Mna tiez v prvom tehotenstve hrozne bolela hlava. Tlak si nemerias? Ja som ho mala strasne nizky, tak som mala povinne naordinovanu kavu.
@anavixy tlak mam dobrý, tak to nekomentujem. A mne ani paralen nepomáha. Jedine co mne pomôže, je valetol, ale ten nemôžem ako inak.
Ja som silná migrénička aj mimo tehotenstva, strašne z migrény zvraciam, na začiatku tehotenstva som s tým bola aj hospitalizovaná. Paralen mi nikdy nezaberal, ale v tehotenstve bol pre mňa vykúpením.. od bolesti hlavy mi zázračne v tom čase zaberal, ale musela som ho vziať hneď v začiatkoch keď som začínala pociťovať bolesť hlavy. Keď som ho vzala neskôr tak smola🤷🏻♀️ inak ešte natrieť s Alpou spánky a čelo mi chvíľu pomáhalo
Ale aj si ten paralen teraz skusala? Alebo si rovno zavrhla lebo vies, ze ti doteraz nepomahal?
Skúsila by som ten Paralen, veľa piť a magnézium. Nemala som migrény, ale tiež veľké bolesti a pomáhali studené obklady, spánok a
Pri silnych migrenach mi okrem liekov pomoze aj umyt vlasy. Teda hlavne studensia voda na pokozku hlavy s masazou
@anavixy jasne ze som skúšala. A nebudem sa s ním napchavat, keď mi nepomaha
Skúsila by som fyzioterapeuta. Mne pomohol až ten
Ahoj a krvný tlak si už pozerala či nemáš vysoký?