Už 4 tí den mam palenie zahy, prosim vás co mi nato zaberie už som vyskúšala asi vsetko nato, k dr nechcem ist na gastro, citrónovú šťavu, suchare, horčicu..
@agi7717 skus sodu bikarbonu ale mne dobre zabera aj vyprostovak 🙂
Jablkovy ocot🙂
Mlieko.
Mne najviac pomohlo Renie ICE, určite odporúčam vyskúšať
Dakujem baby tu fatru vyskúšam a lieky zatial moc nechcem brat ale kupim ked tak aj rennie
Tak ako pacient s GERD ti poviem - citrónová voda,horčica,mlieko - celé zle. Odporúčam mandle pozut pomaličky a tu kašičku zjesť. Kúpiť si sirup Gastrotuss baby a dávkovať 3x denne, po pár dňoch to prejde. Inak treba ísť k Dr. A samozrejme základ je upraviť stravu - žiadna káva,alkohol,nic mastné,kyselinotvorne,tučné,paradajkové,citrusové,kysnuté, vyprazane, sladke nepiť bublinkove,ani sladene...Popíjať harmančekovy čaj, čaj z ibiša.
Mamka trpela a trpí kyselinou (ak zabudne užiť liek) , no každé ráno si dáva tableku Helicid a potom môže zjesť čokoľvek. Mne keď som bola tehotná pomáhali sem tam mandle alebo minerálka Cígeľská, chuť nič moc no pomohla.
Soda bikarbona na lyžičku a zapiť čistou vodou, do pár minút máš pokoj
gastrotus baby 👌 ja si vezmem len polku davky a hned mam pokoj, davam ho a synovy 6 mesacnemu 🙂
Ahojte, uzival tu niekto Esoxx one pocas tehotenstva? Dakujem
Kup si v Dr.Max Gastrofruit