Zdravím ženy/muži. Dnes som objavila na stene v spálni takéto chrobáčiky..sú úplne miniatúrne červené asi 1mm a je ich dosť. Najhoršie na tom je to, že sú po celej spálni aj v okolí malého postieľky a bojím sa, aby sa nejak nedostali do postieľky. Keďže mám na komode v košíku plienky, už som ich objavila aj tam :( Ako sa ich zbaviť a čo to vlastne je? Mali ste s tým niekto skúsenosť? ďakujem za odpovede vopred.
Je možné, že Vám to ide z vonku, pozri okolo okna a okolo vonkajších parapiet, isto vám to ide odtiaľ.
@matik3110 moje nervy teraz ste ma dostali, ja som takéto iste dnes objavila ale v kúpeľni, tiež si myslím, že to ide z vonka pretože ich bol plny strop no nenormálne množstvo... Snáď sa nám podarí zlikvidovať držím palce🍀🍀🍀
Ani ide to z vonku zrejme, mame to vsade po celej spalni a uz aj v obyvacke a prechadza to do kuchyne.. na stene ich ani nevidno az ked sa blizsie pozriem, je to hnus a vystriekat je to nemozne :/
Keď majú len mm tak prejdú aj cez sieťku. Viem čo myslíš, len neviem ako sa volajú. To sú fakt len také červené boďky
@fokuska máme sieťky, ale tie chrobáčiky nie je vidno voľným okom, musíte sa nahnúť úplne k stene aby ste ich videli..a po priblížení mobilom som vlastne zistila, ako vyzerajú..cez sieťku prejdú aj oveľa väčšie
@jana_vaj tak tak a neviem či s nimi, či to zmizne samo alebo mi to prejde aj do potravín :O
NIE SÚ TO PLOŠTICE? Bude to niečo také
Aký má syncek matrac? Počula som ze z pohankovych často vyliezaju chrobaciky, tak mi to teraz napadlo, keď píšeš o tej postielke, či to nie je odtial