ahojte poradte mi prosim co vam najlepsie zaberie aby presla bolest zuba..lebo jee to hruza..:(((
@dzulli1980 prisla som od neho aurat..len anestezia prestava ucinkovat takze uz zacina bolest riadna
presne oprava zuba
on povedal ze to bude boliet ked anesteia ustupi ze si mam dat od bolesti analgetikum ale minule mi robil podobny zakrok a ibalgin nezaberal..tak ci nevišete nieco ine poradit co zabera lepsie
@amy2807 no zavisi od ukonu, ktory sa robil. ak nezabera nic z toho, co sa tu pise, napadlo mi este, k tym ladovym obkladom co spomina mia2906 ze cmulat kocku ladu
trhal mi zub mudrosti
@amy2807 ľadový obklady a inak mne zaberal ibalgin500. ATB si nedostala ?
@adrianap83 nedostala ze zapal tam nieje..
@amy2807 no tak len riadne chlaď.ja som mala tie chladiace vankúšiky, čo dáš do mrazaku. Ale hrášok je tiež fajn.
Ja som teraz tiež bola niečo opravovať, zub mal veľmi hlboký kaz a teda taká bolesť poobede, že to som za 3 zuby múdrosti nemala. Som normálne rátala minúty, kým si dám ďalšiu tabletku a v noci akoby vyplo.
Držím palce, prejde to.
AULIN - výborne zaberie,alebo Diclat retard 100 mg
Nalgesin
Za mňa len zubár. Môj strach bol veľký teraz už nie .Ak si predstavím že z boľavého zuba mi tiekol hnis s oka no mám dosť.
@alickapusinka bola som unho rano
@hanastaruchova no ten je na predpis, a ani obvodna mi ho nechce napisat az neurolog.
@hanastaruchova aulin je super, mala som pár od švagrinej, zabral lepšie ako flector, ale obvodná mi ho nechcela poslať. A zubárka už vôbec, tá ani flector mi nevedela poslať (vraj)
Keď mne trhali zub múdrosti, spravilo alebo nespravilo sa mi suché lôžko. Nepamätám si. Ale strašne to bolelo. Na tretí deň som išla na pohotovosť (sobota), silnejsie lieky. Nepomohlo. O ďalšie dva dni som išla k tomu doktorovi, čo mi osmičku trhal. Dal mu tam na to miesto po zube nejaké granulky. Do hodiny bolest prešla. Navzdy
dakujem uz je to trochu lepsie..stale citim ale uz to nieje takze ze mi ide hlavu urvat
svokra mi doniesla flector ten pomohol
Zubár.