Čo najlepšie zaberá proti lupinám?

jergova
18. máj 2016

Mám problémy s lupinami od kedy sme mali v rodine vši, teda deti a samozrejme som ich dostala aj ja ako ich mama. Od vtedy mám suchú pokožku na hlave, dokonca mám aj dosť veľké šupiny,či už vo vlasoch alebo na pokožke hlavy. Budem rada za všetky rady, skúsenosti a odpovede. Ďakujem.

actimela
18. máj 2016

Mužovi veľmi pomáha šampón z lekárne Selsun Blue,strieda ho s nizoralom a head &shouders....Ak si dá obyčajný čo i len zihlavovy ma lupiny späť

mircalla
18. máj 2016

Detickam dava kozna na supiny az chrasty na hlave taky krem Bio Derma ABC Derm Baby Squam
Stalo to asi 12 euro, treba to po 30 min zmyt. Malej to teda zobrala - skuste?

janpo
18. máj 2016

Presne tento problém sme nedávno riešili aj my u 11-ročnej dcéry (rovnaký dôvod), Nizoral nezabral (skôr zhoršil, aj keď mne na lupiny zaberá), objednala som tuhý šampón (Santalové drevo od Navie zo Sashe) a po dvoch umytiach je dcéra bez lupín.

ewelyn3
18. máj 2016

mne zabera Fructis Citrus Detox

kvietok173
18. máj 2016

Prepáč ze som lajkla tvojmu úvodu ale akoby si o mne písala. Presne je tomu rok co dcérka dôvodu liekla domov vsi a schytali sme všetci. Uz dávno bolo a je chvalabohu po nich ale mne ostala asi doživotná fóbia 😜😥 pretože hneď sa skriabem a deťom denne kontrolujem hlavy 😀 A sucha lupinata hlava 😟 Inak po dlhej dobe používania výlučne hed&shoulders po ktorom som aj tak mala stále viac a viac lupin som zo zúfalstva skúsila vanilková od avonu dostala som od mamy a výrazne sa zredukovali. Nemyslím ze to bude extra účinkom avonackeho šampónu skor mam podozrenie na H&M ze mi robí zle.

hoffka777
21. máj 2016

Zaberá na 100% šampón z mikro striebra stoji okolo 30e ale staci malo a vydrží pol roka . Ak by ste mali záujem viem vam ho zohnať môžete ma kontaktovať mailom na barpet@centrum.sk