Ahojte.Co vám najúčinnejšie pomáha na silný zápal hrdla.Od piatku ho liečim a neviem sa zbaviť pocitu pálenia až suchosti v hrdle.Voda so soľou mi nepomáha..
Používam tabletky Strepsils ale mám pocit akoby som len cukríky cmulala žiadna zmena.Zacala som kloktat s Forsalminom.Cez deň sa to dá zniesť ,ale večere a noce sú katastrofálne ☹️
@lucylucka kloktat slanú vodu, cmulacie tabletky a šál celý deň okolo krku (šatku)
@lucylucka strepfen sprej
Jox, sprej
Od piatku? To je takmer týždeň, šla by som už k dr. Takto minieš majland v lekárni a aj tak nakoniec skončíš už dr
@lucylucka nayrite tvaroh na satku a prilozte na krk. A mne este pomaha streptils ale taka cervena vodicka/ spray. Umrtvuje hrdlo a tym tlmi bolest.
@lucylucka Glimbax na kloktanie je super 👍
ja pouzivam tymianovy krem
@pininka1 glimbax mi pomohol vždy keď som mala problém s dasnami, nevedela som že je aj na zapálené hrdlo.
@simsalabim ten určite vyskúšam
Mne zabera jox,strepfen alebo peroxid zmiesat 1:1 a kloktat..
Možno repikovy čaj ?
Strepfen sprej jednoznacne
Šalvia kloktat a piť, à cibulovy sirup...
Šalviovy čaj
@lucylucka ani mne nepomaha, lebo pokial je to virusove, tak ATB nepomozu. Mne zabera Jox, ale hned, ked zacinam citit skriabanie v krku a kombinujem to so sprejom Strepsils Plus, on obsahuje antimikrobialnu zlozku, aj anestetikum. Jod v joxe zabija vsetko zive. Ale tiez to trva. Ak to neprechadza, idem k dr., po tyzdni by malo byt zlepsenie, ked nie je, tak mozno uz treba vyter a cielene ATB.
@sante81 och..
Lebo dcerka je pozitivna od soboty, najmensi zacal mat teploty v utorok a ja vcera, co ja teploty nemavam. Ale my dvaja sme vysli negativni, ja som bola aj na PCR v pondelok, lebo dcerka mala priznaky uz od minulej stredy. No a negativna. Alebo sme este daco insie chytili? A kde, ked sme doma v karantene??🤔
@lucylucka Dr. poradila kloktat ustnou vodou 4x denne. Mala som anginu a tiez sucho v ustach. Kedze este dojcim,.lieky som nemohla. Po 3 dnoch bolo po angine !
@lucylucka doritricin