Čo najlepšie pomôže na zapálené hrdlo?

lucylucka
30. mar 2022

Ahojte.Co vám najúčinnejšie pomáha na silný zápal hrdla.Od piatku ho liečim a neviem sa zbaviť pocitu pálenia až suchosti v hrdle.Voda so soľou mi nepomáha..
Používam tabletky Strepsils ale mám pocit akoby som len cukríky cmulala žiadna zmena.Zacala som kloktat s Forsalminom.Cez deň sa to dá zniesť ,ale večere a noce sú katastrofálne ☹️

pininka1
30. mar 2022

@lucylucka doritricin

sante81
30. mar 2022

@lucylucka mňa bolelo takto hrdlo týždeň, bola som pozitívna

lucylucka
autor
30. mar 2022

@pininka1 ten mi v minulosti nepomáhal tak som ho ani nekupovala.

diamond007
30. mar 2022

@lucylucka kloktat slanú vodu, cmulacie tabletky a šál celý deň okolo krku (šatku)

pininka1
30. mar 2022

@lucylucka tak potom este salvia zvykne zaberat. Mne doritrinin vzdy pomoze.

lucylucka
autor
30. mar 2022

@sante81 dnes som si robila test a vyšiel negatívny.Ale dcéra prekonala laryngitidu tak ma napadlo či som od nej niečo nechytila.Len ona mala kašeľ a ja bolesť hrdla a zapchaty nos.

matovicova
30. mar 2022

@lucylucka strepfen sprej

pininka1
30. mar 2022

@lucylucka este ma napadlo, mne velmi pomhal aj sprej glimbax. Aj detom vzdy pomohol.

maris5
30. mar 2022

Jox, sprej

pribinak
30. mar 2022

Od piatku? To je takmer týždeň, šla by som už k dr. Takto minieš majland v lekárni a aj tak nakoniec skončíš už dr

luciannka83
30. mar 2022

@lucylucka nayrite tvaroh na satku a prilozte na krk. A mne este pomaha streptils ale taka cervena vodicka/ spray. Umrtvuje hrdlo a tym tlmi bolest.

simsalabim
30. mar 2022

@lucylucka Glimbax na kloktanie je super 👍

tncka
30. mar 2022

@lucylucka mne pomaha Glimbax vyplach 3x denne a medzi to Dorithricin.

maca283
30. mar 2022

ja pouzivam tymianovy krem

lucylucka
autor
30. mar 2022

@pininka1 glimbax mi pomohol vždy keď som mala problém s dasnami, nevedela som že je aj na zapálené hrdlo.
@simsalabim ten určite vyskúšam

sandyan
30. mar 2022

Mne zabera jox,strepfen alebo peroxid zmiesat 1:1 a kloktat..

evinqua
30. mar 2022

@lucylucka Ja som mala takú bolest hrdla asi 5 dni teraz pri covide, davala som si jox a glimbax a kloktala slanú vodu. Nikdy v živote ma tak dlho a ostro nebolelo hrdlo.

mmirka02
30. mar 2022

Možno repikovy čaj ?

julianabelakova
30. mar 2022

Strepfen sprej jednoznacne

sense
30. mar 2022

Šalvia kloktat a piť, à cibulovy sirup...

marcelina23
30. mar 2022

Šalviovy čaj

vikes
30. mar 2022

@lucylucka zábal na hrdlo. Studená šatka alebo vlažná na to sáčok alebo fóliu a teplý uterák alebo šál. Pomôže pri zápale hrdla + kloktať koloidnym striebrom.

sante81
31. mar 2022

@lucylucka ja som bola pozitívna až na 6ty test. Nezabral ani Strepsils, ani Jox, nič, až antibiotiká. V živote ma tak hrdlo 10dni nebolelo. Prajem skoré uzdravenie

nevenka
31. mar 2022

@lucylucka ani mne nepomaha, lebo pokial je to virusove, tak ATB nepomozu. Mne zabera Jox, ale hned, ked zacinam citit skriabanie v krku a kombinujem to so sprejom Strepsils Plus, on obsahuje antimikrobialnu zlozku, aj anestetikum. Jod v joxe zabija vsetko zive. Ale tiez to trva. Ak to neprechadza, idem k dr., po tyzdni by malo byt zlepsenie, ked nie je, tak mozno uz treba vyter a cielene ATB.

nevenka
31. mar 2022

@sante81 och..
Lebo dcerka je pozitivna od soboty, najmensi zacal mat teploty v utorok a ja vcera, co ja teploty nemavam. Ale my dvaja sme vysli negativni, ja som bola aj na PCR v pondelok, lebo dcerka mala priznaky uz od minulej stredy. No a negativna. Alebo sme este daco insie chytili? A kde, ked sme doma v karantene??🤔

sasules
31. mar 2022

@lucylucka jox jednoznačne,zničí bakterie

54tinka54
31. mar 2022

@lucylucka strepfen sprej, je to sila.. vždy mi zabral, ale ja som si ho striekala už hneď pri prvých náznakoch bolesti či štípania v hrdle

slavuska1506
31. mar 2022

@lucylucka Dr. poradila kloktat ustnou vodou 4x denne. Mala som anginu a tiez sucho v ustach. Kedze este dojcim,.lieky som nemohla. Po 3 dnoch bolo po angine !