Čo na zničené nechty od gélu?

11. apr 2024

Ahojte, tak som zhodila dole gélové nechty lebo už posledný krát má extrémne pálili v lampe a dám si od nich pokoj možno už aj na stalo. Nechty mám úplne zničené asi aj veľmi prebrusene boľavé a tenké ako kancelársky papier doslova. Prosím vás čo si na to kúpiť čo máte overené? Ďakujem

beckinka
11. apr 2024

Ahoj, toto ma na notino dobru recenziu https://www.notino.sk/sally-hansen/hard-as-nail.... mne nechtarka povedala ze to odrastie a treba si dat na nejaky cas pauzu. mozes skusit aj nejake specialne vitaminy na podporu rastu nechtov, napriklad donna hair forte.

marci987
11. apr 2024

Nic, nechat odrast. A uz ziadne laky, pretoze vsetko je to chemicke.

floren
11. apr 2024

Dávam priesvitný lak a nechávam odrast

lakebabe
11. apr 2024

Toto bolo odstránené u nechtarky? Lebo to vyzerá ako strhnute ak to bolo strhnute a je to mechanicky poškodené už len nechať vyrásť. Ale dobrá vec bola z Naninails taky spevnovac kazdy deň si dala jednu vrstvu po týždni odlakovala a odznova. A kup si Biosil za päť eur z lekárne je to bomba aj na vlasy a mihy

betulinka1
11. apr 2024

Chod do Dm a kup nejaky vyžívajúci regeneračný lak. Nechty sa rychlo daju do poriadku. Osobná skusenost. Daj im výživu, drz ich kratke. Ja som mala uplne tie nechty makke, bolelo ma aj umyvanie kupelne 🙈🙈🙈a prestala som chodit na nechty. Uz mam radsej svoje a tie si upravím a dam obyc lak aj ked vydrzi menej.

autor
11. apr 2024

@lakebabe hej to mi odstránila nechtarka (nie vietnamka) dala nejakú vodičku do vaty a tam mi dala nechty na 20 min a oskriabala drievkom 😟

lakebabe
11. apr 2024

Fu tak potom ti ich musela prebrusit poriadne pri modelazach. K nej už nikdy nechoď sú v zlom stave veľmi. Kup si určite ten biosil to ti hovorím z vlastnej skúsenosti dal mi nechty aj vlasy rýchlo dokopy a prvé týždne si dávaj dve tabletky
A nejaký spevnujuci lak a co najkratšie ostrihat

autor
11. apr 2024

@lakebabe hej vyzerá to tak, že mi ich prebrusovala. Ale nechty som mala vždy pekne spravené žiadne odchlipy len posledné už brutálne pálili tak som sa rozhodla ich dať dole. A už asi žiadne gélove nechcem. Inak beriem vlasové hnojivo môžem kombinovať s biosil ? Lak idem kúpiť hneď zajtra, skúsim najskôr v lekárni sa spýtať. Ešte susedka mi poradila že kokosový olej tak na ten sa chystám ako deti uspim. Asi aj vedela že prečo mi ich nedá dole bruskou, musela vedieť že sú prebrusene. Pritom diplomy, školenia všetko pekne na stene a vidíš to, možno vietnamka by opatrnejšie urobila ale nemám teda skúsenosť, možno by bolo ešte horšie.

autor
11. apr 2024

@betulinka1 ďakujem, ja tiež už kašlem na gelovky

mirko84
11. apr 2024

Sekera by pomohla … najprv si nechty znici vedome umelinami a potom hlada liek

lakebabe
11. apr 2024

Stane sa nikde nemáš istotu ze nechtarka so skoleniami je aj dobra. Mne vietnamky kedysi robili lepšie nechty ako značková nechtarka potom. Tiež boli časom zničené opadávali tak som ich dala dokopy a začala som si robiť sama a mam ich v lepšom stave ako od nej.
Toto by som nekombikovala keď ti to dôjde kúp do určite tém Biosil a vyskusaj

mirage
11. apr 2024

@mirko84 90 percent zien na MK ma umele nechty /jasne, ze neviem presne cislo, ale kazda fotka je s umelym pazurom/

autor
11. apr 2024

@lakebabe ďakujem ti ❤️ teraz si robíš sama gélové nechty? Wau! Mne to príde ťažké veru sama hlavne ľavou rukou robiť pravú 😀

lakebabe
11. apr 2024

Sama najskôr som si len gellak už si robím klasické dva roky mala som problém nájsť normálnu nechtarku a Vietnamcov som nechcela tak som si nakúpila všetko značky co mi poradila nechtarka a začala som sa pomaly učiť z videí z tiktoku z YouTube je aj veľa kurzov online. Gellak nie je ťažký vôbec len to trva dlhšie musíš mat na to čas lebo pravú ruku urobiť to chce trpezlivosť 😄 ešte to nie je nejaká dokonalosť ale zvažujem nejaký menší kurz až to vychytam

1ryba
11. apr 2024

Skús kalciový lak. Mne ho predala nechtárka. Používa sa každý deň 1 vrstva. Na konci sa týždňa sa oslavuje a ideš odznova. Nechty sú po ňom tvrdé a pekne zregenerujú. Ja som bola lenivá na túto schému a v 1 deň som dala 2 vrstvy. Keď sa začal šúpať, tak som odlakovala a znova nalakovala. Pomohol aj tak.

1ryba
11. apr 2024

Mne nechty zničí aj gél lak. Gélové som nikdy nemala.

1ryba
11. apr 2024

Mám tento.

nevenka
11. apr 2024

Ja mam tiez dost ponicene, a to som mala gelove od novembra len. Ale isla som pospedne razy k inej, ako som zacala, lebo tu prvu som mala daleko a s detmi sa mi to nedalo. Mam uz nakupene laky, lampu, skusim sama. Ale ten posledny gel som nesla dat dole, mam aj brusku, yo akoby splynulo s mojim nechtom uplne ci co a teraz sa mi oddeluje vrchna cast nechta a stiepia sa mi. Mam ich stale kratke, este asi mesiac, nez mi vyrastu, na jednom to mam uz celkom dobre, a to sa mi gel odlupil sam.
Tak uvidime, ci ma to bude bavit. A ci bude cas sa s tym prplat...🤔🤭

mili2016
11. apr 2024

Ešte dobre že som nepodľahla tomuto trendu, kde sa pozrieš všade gélové nechty. Sú krásne ale asi to zato nestojí. Choď na to prírodnou cestou a hlavne buď trpezlivá nech ti to pekne odrastie☺️

barju
11. apr 2024

Ja som práve kvôli zničeným nechtom začala nosiť gélové. Nosím ich už zopár rokov. Robila som si vždy prirodzené,aby to pri vyrastani nevyzeralo zle. Potom som ich nechala odrast, a len som spilovala do dĺžky akú som chcela. Trvalo to asi 2-3 mesiace. Teraz mám tiež vyrasteny už centimeter krásneho zdravého nechtu. Môj problém je že keď sa konečne zbavím celeho gelového nechtu, tak idem umyvat nejakou chemiou alebo robiť s maltou čo mi vysuší ruky a potom mám zničené nechty a musím si na posilnenie znova spraviť gélové.

xxxx1979
11. apr 2024

Za mňa tento 🙂

dettilv
11. apr 2024

Eveline lak

zuzitka1004
12. apr 2024

Japonska manikúra. Mne veľmi pomohla, stačilo ísť 2-3x