Ahojte, čo by ste poradili, ak je hrdlo ľahko zapálené? Vopred ďakujem.
Mne zvykne zabrať kloktať Tantum Verde.
Glimbax kloktadlo.
Octenidin, Dorithricin...z prirodnych alternativ niekomu zabera kloktat roztok so solou
Ahoj, u nas pouzivame : šalviovy caj s medom, ja si davam aj cenakovy strucik a cmulam a jemne hryziem, aby sa ta chut uvolnila ( detom nie, tie to nechcu...pochopitelne😝), potom pre seba pouzivame aj chlebik s mastou a cibulou(vela cibule )- na kocky a posolit, kloktame slabucky roztok soli vo vode, alebo aj propolis vo vode (len to asi doma nemas), satku okolo krku, kedysi som davala s bravcovou mastou, teraz pouzivam tymianovu mast (ak nahodou doma mas), ale z tychto beznych domacich veci toto...nam zvykne prejst, ak nie tak samozrejme uz lieky z lekarne
Jox sprey
Mne vždy pomôže jedine dorithricin
mavam casto anginy a zapaly hrdla. nic ucinnejsie ako strepfen sprej som zatial nenasla - aj pri najhorsej angine par vstrekov uplne zmierni bolest na dve-tri hodiny.
pozor ale aj tento sprej aj vsetky ostatne veci co ti baby radia su vsak len lokalna podpora a zmiernenie priznakov - na zapal samotny treba lezat a pit vela tekutin plus atb ak je bakterialny
Ďakujem krásne.
Oroforte menthol napríklad mne to pomohlo.