Čo na zapálené hrdlo?

2. jan 2025

Ahojte, čo by ste poradili, ak je hrdlo ľahko zapálené? Vopred ďakujem.

bloger
2. jan 2025

Oroforte menthol napríklad mne to pomohlo.

dzulli1980
2. jan 2025

Mne zvykne zabrať kloktať Tantum Verde.

gaaaa
2. jan 2025

Glimbax kloktadlo.

mimi3008
2. jan 2025

Octenidin, Dorithricin...z prirodnych alternativ niekomu zabera kloktat roztok so solou

dankabetka
2. jan 2025

Ahoj, u nas pouzivame : šalviovy caj s medom, ja si davam aj cenakovy strucik a cmulam a jemne hryziem, aby sa ta chut uvolnila ( detom nie, tie to nechcu...pochopitelne😝), potom pre seba pouzivame aj chlebik s mastou a cibulou(vela cibule )- na kocky a posolit, kloktame slabucky roztok soli vo vode, alebo aj propolis vo vode (len to asi doma nemas), satku okolo krku, kedysi som davala s bravcovou mastou, teraz pouzivam tymianovu mast (ak nahodou doma mas), ale z tychto beznych domacich veci toto...nam zvykne prejst, ak nie tak samozrejme uz lieky z lekarne

janinah
2. jan 2025

Jox sprey

bielasovicka
2. jan 2025

Mne vždy pomôže jedine dorithricin

bg92
2. jan 2025

mavam casto anginy a zapaly hrdla. nic ucinnejsie ako strepfen sprej som zatial nenasla - aj pri najhorsej angine par vstrekov uplne zmierni bolest na dve-tri hodiny.
pozor ale aj tento sprej aj vsetky ostatne veci co ti baby radia su vsak len lokalna podpora a zmiernenie priznakov - na zapal samotny treba lezat a pit vela tekutin plus atb ak je bakterialny

gladiola25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jan 2025

Ďakujem krásne.