uz niekolko dni mam zalahnute ucho.Ani nie ze uplne zalahnute ale tak mierne. Pocujem nan ale akoby tak cez clonu.Ake kvapky alebo sprej do ucha odporucate alebo co vam pomohlo z lekarne? k usnemu urcite hned neplanujem ist najskor chcem skusit daco z lekarne ci nepomoze.Vdaka za rady
@rakywanda teraz som to citala na nete ale to je skor na zapal a nie ked mas zalahnute ucho.Ja tam zapal asi nemam mna ucho neboli vobec.Len kto sa v tom ma zorientovat ked tych sprejov je tam milion
Spreje ti pomôžu uvoľniť maz, aké ak tam máš zátku, pomôže už len ORL. Presne takýto problém som mala, 2 druhý sprejov mi nepomohli.
Až výplach, kus suchého mazu bol celkom "za rohom", nič iné by nepomohlo. Hneď som počula, 5x lepšie ako pred problémom
@cacianka no ved pozeram ze vsetko je to len na maz ale specialne na zalahnute usi som nenasla ziadne kvapky.Neviem ci je to zatka skor si myslim ze tlak alebo co.Ja si usi ani necistim tymi tycinkami vobec ze by som si tam dnu nieco zatlacala.Ale mala som to horsie lepsi sa to ale velmi pomalicky to nejak ide
Veď od mazu zalahne. To je prirodzené, že nie vždy dochádza k samočisteniu. Holt nič iné ti nepomôže, iba lekár. Žiadne zázraky.
@cacianka ja som uz takto mala viac krat a vzdy mi to postupne same odlahlo.Ale trvalo to aj tyzden a viac.Preto to chcem teraz nejak urychlit.No najskor skusim tie kvapky popytam sa v lekarni a ked nie az potom dr
Dcéra mala zalahnute ucho, nebolelo ju. Lekár nám odporucil tieto kvapky, ak by nepomohlo, smer ušný. Nám teda pomohli.
Lieky na alergiu utlmia zapal a uvolnia aj usi - volne predajne claritine, xyzal, zyrtec. Prve dva dni budes ale viac unavena ale urcite to pomoze, ak nie treba usne a atb
Nasla som jedny take kvapky priamo na maz,mazove zatky alebo ak sa vam voda dostane do ucha.Priamo magistra ich odporucala PHYTENEO Otic solution.Odporucala aj Burow ale to hlavne na tie zapaly ucha.Zajtra pojdem do lekarne a kupim jedny aj druhe nech mam doma arzenal ak sa daco stane.Lebo do usi kvapky doma ani nemame
Kvapky burow