Čo na vysoký tlak?

10. júl 2022

Prosím o radu, máte vyskúšané niečo, čo vám pomohlo upraviť krvný tlak?
Mám už hraničný a chcela by som skúsiť najprv niečo prírodnejšie, vitamíny, čaj, niečo...
Ďakujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petka1982
10. júl 2022

Magnézium od Galvexu

autor
10. júl 2022

@zoro9836 No je to možné, mne zatiaľ obvodná namerala 150 ☹
Ktorým smerom mám hľadať problém?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. júl 2022

@zoro9836 Mám aj vyšší cukor a cholesterol a pritom obézna nie som, aj keď pár kg navyše mám

lentajeho
10. júl 2022

Lekár vyšetrenie u kardiológa. Ja mám strašne vysoký pulz ale to máme v rodine a musím brať lieky.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. júl 2022

@zoro9836 Skúsim, vďaka

autor
11. júl 2022

@lentajeho Zvažujem aj toto, pôjdem k obvodnej pre lístok

girl2524
11. júl 2022

Schudnut, prestat pit alkohol, kavu, zdravo sa stravovať, cvicit, magnezium ..

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. júl 2022

@girl2524 Ja kávu a alkohol vôbec nepijem, ani nefajčím, nepijem ani sladené vody, iba obyčajnú čistú vodu. Je pravda, že sladké je moja neresť, ale snažím sa to krotiť. Nechutí mi vôbec mäso a ani ovocie a zelenina, toto je vlastne ďalšia taká indícia, že mne posledný rok nechutí vôbec nič ☹ Uvarím a potom sa mi to prieči jesť.

girl2524
11. júl 2022

Urcite by som zaradila co najviac čerstvej zeleniny a ovocia, strukoviny. Nejake zdrave sladkosti si spravit doma. Ja ked som upravila stravu sa mi znížil aj tlak aj pulz

majamat
11. júl 2022

veru, uprava stravy a zovotneho stylu,. pozor, bezglutenove pecivo je ciastocne nevyhnutnosto pre ludi, co lepok nemozu,a le inak nie je zrovna zdrave. je moc sacharidove a ak mas tendenciu mat vyssi cukor v krvi, tak toto nei ej idealne jest. skor celozrnne pecivo. skutocne celozrnne, pozor na klamanie. nieked yvyrobca napise ze je tam celornna zmes, ale pritom v nej je len 20% celozrnnej muky. je dobr ehladat take, kde je apson 50% celozrnnej muky. pripadne aj viac, ale take som nenasla.

lagunka0000
11. júl 2022

Mne dobre zabral na tlak čaj z hlohu (sypaný nie vo vrecku), mne napr. nezistili že prečo tlak. Mám aj lieky ale ten čaj je ozaj dobrý

hana32
21. nov 2022

@zoro9836 Dobry. Mozem sa spytat, co Vam bolo? Mne lekari nevedia zistit co mi je a tlak mam niekedy vysoky inokedy nizky. Dakujem.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz