Dobrý deň. Prosím Vás každé ráno sa mi takto vyhadzu nohy a spodok brucha ..keď si to neskriabem v priebehu dňa sa to stratí ale ak skriabem zostane mi to také ako keď vás žihľava poprli také veľké fľaky . Nevedeli bys te mi poradiť čo na to? Dakujem .
@zuzka325 no nechcem ta strasit ale mala som to iste ale na dovolenke. Zobudila som sa a nohy ma svrbeli, zacalo mi to od členkov a postupovalo vyssie kazdy den, potom aj brucho a krk. Ked som sa skriabala konec sveta. Davala som si ladove obklady a vyhybala sa slnku. Akonahle som z dovolenky prisla stratilo sa to. Muz bol tiez ako keby dostipany pritom komare tsm neboli. Ja predpokladam ze to bude bud alergia na praci prostriedok, ak si nemenila tak bud plesne alebo roztoce v matracoch. Plesne ani roztoce v matracoch nevidis volnym okom. Pripadne potom este plostice ale foto na plostice nevyzera a ani na taku tu pravu zihlavku.
Mne toto prave pripomina zihlavku, je to alergicka reakcia na nieco. Tiez to svrbi, potom to zmizne a zase sa objavi.
Mne sa toto začalo robiť tiež. Ale väčšinou sa mi to ukáže, keď prejdem po slnku. Stačí chvíľka.
To budes mat podla mna nejaku alergicku reakciu, treba ist k alergologovi
@sajuri257 ale zase keby to boli roztoče alebo ploštice mala by to aj mala spáva somnou v jednej posteli . Ani po slnku dáko nechodím šak bolo škaredo teraz. Dostala som na to dithiaden tak uvidím či to pomôže . Lebo napríklad teraz večer nemám po nohách nič . Ani nekuse má nič . Len ráno vždy .
@zuzka325 ak su to roztoce alebo plesen tak mala to mat nemusi ak nie je na to hakliva, nema na to alergiu, oslabenu imunitu. Plostice to ano, tie si nevyberaju to by ste mali obe. No ved uvidis, hadam ti to prejde. Este mozno skus krem z lekarne excipial ten je vyborny na taketo kozne srandy.