Čo na vracanie pri koronavíruse?

12. máj 2021

Ahojte, priateľ je pozitívny, je mu neustále na vracanie nič nechce jesť, celé dni len spí, kašle... mohli by ste mi prosím poradiť čo na to vracanie hlavne ? Ďakujem za každú radu

majulino
12. máj 2021

Na zvracanie smectu a degan, plus rehydratacne roztoky by som uz podavala po lyzici

autor
12. máj 2021

@majulino a to nevadi ze skoro nic nezje ? Mozno suchy rohlik rano a večer a inak nič? Vobrc nic mu nechuti a mozno suchare este

evkamotka
12. máj 2021

A kolko mu zo uz trva? Mamina takto odkladala lekara, myslela si ze to vylezi a skoncila so zapalom pluc v nemocke. A to ani nekaslala

autor
12. máj 2021

@evkamotka 7.5 mal pozitivny test 1. deň aj vracia

petus998
12. máj 2021

Priateľ vracal len v noci a nič nepomohlo trvalo to cca 3 týždne skúšal už všetko

janinah
12. máj 2021

Čím skôr ísť na vyšetrenie do covid amb.toto nie je dobré.

ria1
12. máj 2021

Mala som to.... U mňa covid prepukol ako hnačky, vracanie, neskutočne kŕče brucha ako kontrakcie pri pôrode... A tak dookola 2tyzdne.... Iba suchare a Fatra mi veľmi pomohla, tyčinky, sipkovy čaj.... Nič iné som do seba nedostala... Pomáhajú ešte čipky torecan.... To dávajú aj tehotným pri nevoľnosti.... Ale asi len na predpis.... Ak nemáš, odporúčajú aj obyčajný kinedril, v lekárni mi poradili.... Mne to do kašľa ani do zápalu pľúc neprešlo, vďaka Bohu, ostalo to pri gastro problémoch, ale som 2mesiace po covide a schytala som post covid... Tak veselo, všelijaké príznaky.... Taak veľa zdravia prajem....

autor
15. máj 2021

@ria1 ďakujem... podobne aj vám

mata90
7. nov 2021

@petus998 ahoj,čo mu nakoniec pomohlo na to vracanie? Ďakujem.

mata90
7. nov 2021

Ahoj,prosím ťa čo mu pomohlo proti tomu vracanie,muž tak už 4 deň,je mu zle ,nič nemôže do seba dostať a je unavený, neviem napadlo ma či tiež nemá covid,na testy zatiaľ neboliné príznaky zatial nemá.