Čo na večne suché pery?

nikolet29
31. okt 2023

Poraďte niečo na večné suché pery

lenvam
31. okt 2023

@nikolet29 ja som začala používať olej z avonu, doteraz som si patlala stále loj ale olej mi raz za deň bohate stačí

zenulkaaa
31. okt 2023

Balzam balea sa mi najviac osvedcil

andreatytler
1. nov 2023

@nikolet29 Si dehydrovana.
Ked zacne v tele chybat voda, mozog zapne setrenie s vodou a tu vodu ktora v tele existuje sustredi ju na zivotne dolezite organy ako mozog a obmadzi dodavku do menej dolezitych organov ako koza. Najjemnejsia koza na tele je na perach a preto tam okamzite citis aj ten najmensi deficit vody. Suche pery su ulpne prvy znak dehydratacie a mala by si si dat pohar vody. Uvidis ze okamzite sa ti pocit suchych pier strati. Ak sa nestrati, si velmi silne dehydrovana a potrebujes dalsi pohar o 15 minut.
Ak si miesto pohara vody das na pery balzam, iba umlcis symptomy dehydratacie a dostavas telo do este vacsej dehydratacie.
Pred rokmi som nedokazala existovat bez balzamu na pery. Vsade som ho musela mat so sebou. Potom som zacala s pitnym rezimom koli alergiam a suche pery mi zazrakom zmizli.

mk1111111111
1. nov 2023

@andreatytler celkom nesedi na vsetkych, ja mam dostatocny pitny rezim, ba, az vela vody, ale tiez trpim na suche pery a suche ruky.

vakatko
1. nov 2023

Zdravím,
telo potrebuje viac zdravých tukov,
avokádo, olivy, kokosový a olivový olej, losos, tuniak, tekvicové - ľanové semienka, orechy.
Na pery je výborný Jelení loj, kúpite v každej drogérie.

cherrystone
1. nov 2023

@nikolet29 mne pomaha na tazsie stavy balzam s aloe vera od forever. na bezne pouzivanie davam balzam od neutrogeny, a mam ich uplne ok. aj kneipp sa mi zda v pohode. inak vsetky ostane bezne dostupne mi to zvacsa len zhorsovali. take labelo alebo vitalos uplne peklo, aj vsetky na baze vazeliny a aj spominany jeleni loj.

taminka1986
1. nov 2023

@nikolet29 presne tak ako pise andreatytler,zacni tym ze budes pit viac vody a potom ani pery nebudu problem. A inak na vystipane napr.od vetra pouzivam zeleny balzam s nazvom Placenta

andreatytler
1. nov 2023

@mk1111111111 Moze byt, nie som odbornik. Citala som skvelu knihu o tom aku obrovsku funciu voda v tele hra. V dnesnej dobe ludia piju zalostne malo vody a vobec sa tomu nerobi dostatocna osveta. Tiez som bola skalopevne presvedcena o tom ze mam dobry pitny rezim a pijem viac nez treba, ale ked som to zacala skutocne sledovat a ratat tie pohare ukazalo sa ze nemam. Druha vec je ze niektorim ludom staci 6 poharov a niekto potrebuje 9 poharov denne. Toto nevies kym neskusis.
Za vyskusanie tohto "triku" s vodou nic nedas. Nestoji ta to peniaze a nemozes si poskodit.

stanulienkat
1. nov 2023

Vypijem denne tri litre vody, v lete aj viac. Pery mám nonstop suché, takisto ruky. Absolútne to nemusí mať s tým nič spoločné. Odporúčam fialový balzam od Balea na veľmi suché pery, je perfektný.

jaaty
1. nov 2023

@nikolet29 večer natrieť calciovou masťou

nikolet29
autor
1. nov 2023

@stanulienkat ktorý prosím?

nikolet29
autor
1. nov 2023

@zenulkaaa ktorý prosím?

stanulienkat