Čo na upokojenie a na spanie?

9. okt 2024

Dobrý večer, čo voľnopredajné na vnútorný nepokoj, stres a spánok? Viem že na trhu je toho veľa ale hľadám niečo overené..

siska53
9. okt 2024

Levandula, magnezko.. ja si dakedy davam levandulovy olej, bud kvapnut na vanku alebo napr. Hanus ma aj taky, ze kvapnes do vody a pit mozes... Medovka... Materina duska... Caj ako z nich... A ak ide skor cisto o zaspatie, nie aj o upokojenie, tak krajnejsie riesenie melatonin.

autor
9. okt 2024

@siska53 melatonin som skúsila od značky Webber 3mg, rozpustný v ústach (vraj ten účinkuje lepšie ako ktorý sa prehlta) ale bohužiaľ na spánok nepomohol, ani vo väčších dávkach. Tú levandulu skúsim, ďakujem

chrumka333
9. okt 2024

Na vnútorný nepokoj a stres ashwagandha. Mala by byť aj na spánok,ale tam nejaké zázraky nevidím.

loliki
9. okt 2024

V DM predávajú tiež niečo na urýchlenie zaspávania.

svetlonos
9. okt 2024

V krajnom prípade a fakt len už keď si ako zombie z niekolkodnoveho nevyspatia - navštíviť dr a poprosiť o lieky na uvoľnenie svalstva. Ako vedľajší účinok maju podporu zastavaná a Spiš po nich dobre. Ale! Ráno tak 30 minut trvá, kým si ok, si po nich ako po opitosti nočnej. Potom to prejde. A ďalší problém by mohol byť to u opnenie svalstva.
Ja som si ten liek dala dokopy asi 5x, z toho 2x dve noci po sebe. To vtedy, keď som už týždeň stala zo stresu max 3 hodiny a musela som v praci fungovat. Ako píšem, zabral super, zaspala som rýchlo aj na celú noc = minimalne tých 7 hodín, le to je krajná núdza!

freya235
9. okt 2024

Dospinox Forte 1 vstrek pod jazyk. A taktiež Lunestil, to bola paráda, ráno žiadna únava a vyspala som sa po ňom fakt kvalitne. Obsahuje levanduľu a melatonín. Každému zaberá niečo iné. Pokiaľ zaberajú bylinky a melatonín tak lieky na predpis nech idú bokom. Dlhodobý problém by som riešila u lekára

taktotedanie
10. okt 2024

Guajacuran
Ak mas dohodoby problem ries s lekaron

sovickydve
10. okt 2024

Levanduľový olej a Harmony komplex...pre viac informácií mi napíš🙂