Dobrý večer, čo voľnopredajné na vnútorný nepokoj, stres a spánok? Viem že na trhu je toho veľa ale hľadám niečo overené..
@siska53 melatonin som skúsila od značky Webber 3mg, rozpustný v ústach (vraj ten účinkuje lepšie ako ktorý sa prehlta) ale bohužiaľ na spánok nepomohol, ani vo väčších dávkach. Tú levandulu skúsim, ďakujem
Na vnútorný nepokoj a stres ashwagandha. Mala by byť aj na spánok,ale tam nejaké zázraky nevidím.
V DM predávajú tiež niečo na urýchlenie zaspávania.
V krajnom prípade a fakt len už keď si ako zombie z niekolkodnoveho nevyspatia - navštíviť dr a poprosiť o lieky na uvoľnenie svalstva. Ako vedľajší účinok maju podporu zastavaná a Spiš po nich dobre. Ale! Ráno tak 30 minut trvá, kým si ok, si po nich ako po opitosti nočnej. Potom to prejde. A ďalší problém by mohol byť to u opnenie svalstva.
Ja som si ten liek dala dokopy asi 5x, z toho 2x dve noci po sebe. To vtedy, keď som už týždeň stala zo stresu max 3 hodiny a musela som v praci fungovat. Ako píšem, zabral super, zaspala som rýchlo aj na celú noc = minimalne tých 7 hodín, le to je krajná núdza!
Dospinox Forte 1 vstrek pod jazyk. A taktiež Lunestil, to bola paráda, ráno žiadna únava a vyspala som sa po ňom fakt kvalitne. Obsahuje levanduľu a melatonín. Každému zaberá niečo iné. Pokiaľ zaberajú bylinky a melatonín tak lieky na predpis nech idú bokom. Dlhodobý problém by som riešila u lekára
Guajacuran
Ak mas dohodoby problem ries s lekaron
Levanduľový olej a Harmony komplex...pre viac informácií mi napíš🙂
Levandula, magnezko.. ja si dakedy davam levandulovy olej, bud kvapnut na vanku alebo napr. Hanus ma aj taky, ze kvapnes do vody a pit mozes... Medovka... Materina duska... Caj ako z nich... A ak ide skor cisto o zaspatie, nie aj o upokojenie, tak krajnejsie riesenie melatonin.