Čo na riedke vlasy?

30. aug 2022

Ahojte baby už som zúfalá a tak si idem k vám po radu 😞...problém je taký že mám veľmi riedke vlasy teda už si aj vidim plešinky na viacerých miestach a je mi to veľmi nepríjemné lebo nemôžem ani hocijaký účes nosiť ... a v poslednom čase mi aj začali veľa padať čo teda mi nikdy nepadali nejak extra.O raste ani nehovorím maximálne jeden malý milimeter za rok ..pred mesiacom som začala brať zinok, železo a hocijake vodičky a masky na vlasy nuž ani len maličký náznak k zlepšeniu 😞 nemáte prosím vás nejaké rady čo vám aspoň máličko pomohlo ?

autor
30. aug 2022

A ešte som zabudla , aj biotin som začala brať a zatiaľ nič 🙁

ckocka
30. aug 2022

Čo pomohlo Terke nepomože Vierke, ak je príčina rozna. Takže možeš naslepo skúšať všetko čo vidíš, alebo skúsiť zistiť príčinu.

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
korinecka
30. aug 2022

V tomto štádiu jedine trichológ. Inak si ešte viac môžeš ublížiť.

zuzubb007
30. aug 2022

Su zeny co maju minimum vlasov a potom je choroba kde je zena takmer plesata casom na hlave naozaj par vlasov poznam take, obehala by som doktorov aby urcili co sa da s tym este daco robit, alebo parochnu jedine

sjana7
30. aug 2022

Ahoj .Potrebujes poriadnu kúru.Určite prečistiť telo ,jest potrebné vitamíny , a dobre by bolo používat šampón a tonikum na rast vlasov.ak chceš, poradim nieco ucinne a ukazem ludi ,co si dali poradit . Napíš mi správu. Ďakujem

zuzanna33
31. aug 2022

Napíšte mi do súkromné správy ak potrebujete rady máte alopeciu!!!Treba s tým hneď niečo robiť a zastaviť to žiadne vodičky a produkty z drogérie už vôbec parochňa "dusili"by ste vlasové folikum a ešte viac by vám redli....Smer obvodný lekár pre výmenný lístok na kožné! A endokronologické vyšetrenie na poruchy štítnej žľazy a pod

nika523
1. sep 2022

Tiež si myslím že je to alopecia ak sa ti robia plesinky a treba to riešiť u lekára. Ja mam cely život riedke vlasy a raz mi vypadávajú viac raz menej ale holé miesta sa mi nerobia. Mne na vypadavanie pomáha vit D prišla som na to cez covid keď som ho brala tak mi vôbec nepadali a keď som v lete prestala brať lebo že ho mám zo slnka tak mi začali vypadavat a keď som v jeseni začala opäť brat tak prestali a ten rok to isté takže mne asi pomáha vit D ale čo pomáha mne nemusí tebe u teba asi bude iný problém

andreab23
12. sep 2022

Tak ja by som vám odporučila ako prvé preliexot to zvnútra a na to je produkt z LR a to je aloe vera gel sivera september je naňho akcia a potom riešiť problém zvonku a to šampónom a kodicionerom tiež z LR