Ahojte baby už som zúfalá a tak si idem k vám po radu 😞...problém je taký že mám veľmi riedke vlasy teda už si aj vidim plešinky na viacerých miestach a je mi to veľmi nepríjemné lebo nemôžem ani hocijaký účes nosiť ... a v poslednom čase mi aj začali veľa padať čo teda mi nikdy nepadali nejak extra.O raste ani nehovorím maximálne jeden malý milimeter za rok ..pred mesiacom som začala brať zinok, železo a hocijake vodičky a masky na vlasy nuž ani len maličký náznak k zlepšeniu 😞 nemáte prosím vás nejaké rady čo vám aspoň máličko pomohlo ?
Čo pomohlo Terke nepomože Vierke, ak je príčina rozna. Takže možeš naslepo skúšať všetko čo vidíš, alebo skúsiť zistiť príčinu.
V tomto štádiu jedine trichológ. Inak si ešte viac môžeš ublížiť.
Su zeny co maju minimum vlasov a potom je choroba kde je zena takmer plesata casom na hlave naozaj par vlasov poznam take, obehala by som doktorov aby urcili co sa da s tym este daco robit, alebo parochnu jedine
Ahoj .Potrebujes poriadnu kúru.Určite prečistiť telo ,jest potrebné vitamíny , a dobre by bolo používat šampón a tonikum na rast vlasov.ak chceš, poradim nieco ucinne a ukazem ludi ,co si dali poradit . Napíš mi správu. Ďakujem
Napíšte mi do súkromné správy ak potrebujete rady máte alopeciu!!!Treba s tým hneď niečo robiť a zastaviť to žiadne vodičky a produkty z drogérie už vôbec parochňa "dusili"by ste vlasové folikum a ešte viac by vám redli....Smer obvodný lekár pre výmenný lístok na kožné! A endokronologické vyšetrenie na poruchy štítnej žľazy a pod
Tiež si myslím že je to alopecia ak sa ti robia plesinky a treba to riešiť u lekára. Ja mam cely život riedke vlasy a raz mi vypadávajú viac raz menej ale holé miesta sa mi nerobia. Mne na vypadavanie pomáha vit D prišla som na to cez covid keď som ho brala tak mi vôbec nepadali a keď som v lete prestala brať lebo že ho mám zo slnka tak mi začali vypadavat a keď som v jeseni začala opäť brat tak prestali a ten rok to isté takže mne asi pomáha vit D ale čo pomáha mne nemusí tebe u teba asi bude iný problém
Tak ja by som vám odporučila ako prvé preliexot to zvnútra a na to je produkt z LR a to je aloe vera gel sivera september je naňho akcia a potom riešiť problém zvonku a to šampónom a kodicionerom tiež z LR
A ešte som zabudla , aj biotin som začala brať a zatiaľ nič 🙁