Čo na rast obočia?

dynnora
22. jan 2017

Ahojte žienky, prosím vás, máte niektorá skúsenosti s nejakým prípravkom, po ktorom vám dorástlo, resp. zhustilo sa obočie? Počula som o arganovom oleji, máte niektorá skúsenosť? Ďakujem za každý postreh. 🙂

sissy27
22. jan 2017

@dynnora skús ricínový olej (v lekárni cca 1,50€), pomôže ak máš obočie oslabené... Ale ak máš zničené dlhoročným trhaním alebo proste geneticky nemáš v tomto smere dobrý základ, tak žiadne zázraky nebudú. S nijakým prípravkom.

maya261
22. jan 2017

@dynnora
Ahoj. Lacne preparaty a prirodne produkty ti na rast obocia (mihalnic) bohuzial nepomozu. Vlastna skusenost 😊
ALE!!! Existuje jeden pripravok, ktory je sice cenovo blaznivy, no naozaj stimuluje cibulky chlpkov a pravidelnym pouzivanim chlpky rastu. Ja som ho zacala pouzivat ale kedze obsahuje nejaky hormon a ja som otehotnela, tak som samozrejme prestala nanasat.
Je to HairPlus. Skus prestudovat. Pripadne ti ho viem posunut kedze sa ho minimalne 9 mesiacov nedotknem. Ja si potom kupim dalsi 😀

majloo
23. jan 2017

@dynnora Ahoj, ja som jeden cas mala problemy s riasami a kupila som si v parfumerii FANN taku akoby spiralku s hmotou na rast rias od znacky Mavala (bez zlavy asi 20 eur). To mi pomohlo dost a nedrazdi oci. A potom mi zacalo pelichat obocie na fakt blbych miestach 🙂, tak som to skusila si vzdy vecer na noc pretriet obocie tym gelom od Mavaly a na mna to zafungovalo, ale musim povedat, ze som uzivala aj Zinok, tak mozno aj to malo vplyv. 🙂 Inak na tie riasy je to fajn urcite.