ahojte baby...chcem radu....mám presilene ľavé rameno asi z nosenia 6 mesačnej dcérky...úplne ju mám nefunkčnú..bola som na pohotovosti aj u neurológa aj ortopéda...vraj keď kojím nemôžu mi nič dať...iba paralen alebo Mic400...je to hrozná bolesť mám tu mamu lebo sa nedokážem o malú postarať...nemáte niektoré s tým skúsenosti a poraďte mi čo Vám pomohlo...ďakujem pekne
mam podobny problem, dnes idem s tym k dr., velmi ma boli prave rameno, asi tiez z dvihania malej, som zvedava co mi ide s tym robit..
skusila si nejaku mast? take tie hojive co su? take nieco by mozno pomohlo keby ti ju niekto rozmasiroval
Dobre radi @agnes9 skuste nejake take masticky
Ahojte mam ten isty problem nebola som u lekara a nemam to z nosenia deti lebo ziadne nemam no ja som si dala ibalgin ako tak trochu pomohol dala som si to do satky-arafatky ktoru som nastavyla ako trohuolnikovy satok spevnila som ju tak abi ma co najmenej lakalo s nou hibat a plus som si to natrela sportovym gelom ktory je mentolovy ked si ho dam chvylu to studi az napokon to paly a plu som si dala vytaminy rospusne do vody viete este nieco poradit
ahoj pokoj a klud a daj si ruku do trojuholnikovej šatky aby si snou nehýbala mne to pomohlo