Čo na popraskané pery?

dada558
8. sep 2023

Ahojte, prosím vás čo na takéto pery? Sú nejaké mastičky či vitamíny? Najskôr som mala opar a teraz toto. Boli to a stipe to a mám to celé popraskané. Ďakujem

dievecka
8. sep 2023

Počula som o balzame na pery od L.R.P., že vraj funguje, no ja som mala podobné pery, náhodou som si kúpila LIP GLOW OIL na pery od Dioru, stačí natrieť raz za týždeň a moje pery sú nádherne vyživované👍+ vyzerá to pekne😊

mima172
8. sep 2023

Mne pomáha mandľový olej a ešte odporúčam dlhldobo brať B komplex.

skeblicka77
8. sep 2023

Mne dali toto v lekárni na opary, je to na každé štádium, zatiaľ zmizol do 2 dní a píšu tam aj na popraskané pery. Skús sa popýtať na niečo v lekárni, poprípade ja používam na popraskané pery aj lekársku vazelinu s nechtikom, dá sa kúpiť v dm

simca06022011
8. sep 2023

no toot moze byt aj herpesove este, skus dezinfikovat a pouzivat normlane nieco na opary (za mna jedine acyclovir stada, ale aj to s hadim jedom co je nado mnou je super), ak sa to lupe/praska bez herpesovych vyrazok, tak ten lRP balzam na pery je na take dopraskane pery, len cena je tam nie nizka. JA to v zime zvyknem mavat...

anna_maria1
8. sep 2023

Mne na toto presne pomohlo B-cko. Vraj mi chybal tento vitamin, co som samozrejme netusila, po doplneni sa to zlepsilo o 100%.

xsimonkax
8. sep 2023

Potierať medom

lea202
8. sep 2023

@xsimonkax Áno, súhlasím. Máme to každý doma a pritom veľakrát vyhadzujeme zbytočné peniaze za niečo, čo ani nemusí úplne fungovať 🙂 Med sa už osvedčil viackrát aj mne.