Čo na polámané nechty a vlasy?

lucenka911
29. sep 2014

Baby nepoznate niejaky dobry, zaruceny recept, pripravbok,alebo nieco co si budem davat na nechty, neskutocne sa mi lamu, olupuju a vyzeraju hrozne, fakt hanbhim sa nehovoriac o kozi okolo nich a keby ste mali aj nieco na vlasy budem vam vdacna, po porode ich mam znicene, nerastu a lamu sa dakujem

sissy27
29. sep 2014

@lucenka911 selén a zinok, vyvážená zdravá strava a ruky aj nechty krémovať - hocičím, obyčajná modrá indulona napr. Nič lepšie ešte nevymysleli, žiadne drahé laky a kozmetické prípravky sa neoplatia... Na vlasoch a nechtoch sa odráža to,či má naše telo dostatok živín...

lucenka911
autor
29. sep 2014

@sissy27 dakujem idem do lekarne o selene som este nepocula, tak vyskusam

milaninka
30. sep 2014

forcapil+zinok, treba to ale uzivat aspon pol roka, vysledky nie su zo dna za den,

erickatt
30. sep 2014

Pantenol v tabletkach

adeala
30. sep 2014

@lucenka911 no najlepšia je zdravá strava - chce sa ti do toho? 🙂 Ak nie, tak odporúčam aspoň piť žihľavový čaj, je dobrý aj na pleť. A mne vždy pomože Donna Hair.

daduska132
30. sep 2014

nedostatok vápnika? Teda aspoň mne to vždy hovorili a keď som začala papať mliečno a jogurtíky tak to pomohlo teraz mám svoje nechty ale pomaly si ich ničím gélom, keďže som sa rozhodla pre vlastnú obyvačkovú gélovú manikúru =D

nutrimas
30. sep 2014

Doplnit selen, zinok, horcik, zelezo, najlepsie v prirodnej forme. Vysoky podiel obsahuje makovy alebo mandlovy olej. Makovy olej posobi dokonca preventivne voci osteoporoze, ma ovela vyssi podiel vapnika ako mlieko. Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer, moze sa primiesat aj do jedla.
Z alternativnych prirodnych doplnkov k pestrej strave je velmi ucinna spirulina s prirodne viazanym se, zn - selespirina, zinospirina.
Viac info najdete u nas na stranke.

@lucenka911

janelinka
30. sep 2014

Mne veľmi pomohli vitamíny Zinkosel. Stoja okolo 2€ ale obsahujú to co som potrebovala-zinok,selén a antioxidanty 🙂

tamarka9
30. sep 2014

mne pomohla uplnou nahodou objavena zelatina- normalne v lekarni som si kupila vo forme tabliet cistu zelatinu a jedla podla navodu a veru vysledky prisli rychlo- neskumala som preco, mozno som nieco zmenila aj v strave, co som si neuvedomila, no ked budem mat najblizie taky problem, urcite hned vyskusam...

helenapeta
20. apr 2015

Ma zaberá kombinácia konopný olej chlorella a Lady Calci Cube