Ahojte dievčatá, čo vám najviac zabralo na pleseň na nechte na rukách? A za aký čas ste videli zlepšenie? Je na to dobry krém Ichtoxyl?
Potrebujes antimykotika. Teraz v pohode kupis v lekarni roztoky aj laky na nechty na liebu mykozy, treba si nechat poradit
Zajdi si ku koznej. Dobra kozna ti odoberie vzorku aby zistila, ci je to naozaj plesen alebo zmeny na nechte su ineho povodu. Na zaklade toho ti nastavi liecbu. Mozno bude stacit clotrimazol a loceryl, mozno bude treba atb alebo nieco uplne ine.
Baby,moja kožná má termín až o tri týždne. Mohli by mi poradiť aj v lekárni že.? Mám doma vápnik na nechty (lak z lekárne) , ale neviem či môžem natrieť, keď je nechet aj trochu poškodený po úraze .
samozrejme, do lekárne tam ti poriadia možno lepšie ako na MK..
vyskúšaj canespor, mne pomohol, ale určite choď potom k tej kožnej.
@marcellka32 ten je tiez dobry
O tri tyzdne nie je tak daleko. Aj tak ti to musi odrast. Skus ten clotrimazol, dezinfikuj topanky, povyhadzuj pilniky a kup si na zasiahnuty necht vlastny. Mozes skusit aj kupel v octe a sode. To nemam overene je to len babska rada.
https://www.pharmacyonline.co.uk/product-landin... neviem ci zozenies na sk ale u mna zabral... plus kazdy den rano a vecer kapka tee trea oil . obruit povch nechtu aby sa dostal treatment co najhlbsie .. a potom ku koznej ci pedikerke co sa zameriava na choroby -hned ako bude mat cas
Ak je to dlhodobá a pokročilá pleseň, tak ti pomôžu už len lieky, predpisuje ich kožný lekár. Užívaju sa cca 3 mesiace a spravia ti predtým pečeňové testy. Výsledok je ale zaručený, pleseň sa už nevracia, vyrastie zdravý necht.
Na plesne su ine pripravky na baze clotrimazolu. Sprej by mohol pomoct, v zasade vsetky vraj obsahuju 10% ucinnej latky clotrimazol. Alebo ak je to vo velmi zlom stave, odbornik : dermatovenerolog by to mal byt.
Plesne neznasaju cisto a sucho. Miluju vlhko a teplo (spotene ponozky).
Existuje aj velmi dobry dezinfekcny sprej na nohy a topanky, treba popytat v lekarni.