Čo na padajúce vlasy?

syrik
25. okt 2013

Ahojte babenky, v poslednom období mi nenormálne padajú vlasy, ja sa už bojím ich aj umývať. Neviete mi poradiť nejaký osvedčený prostriedok proti padaniu vlasov?
Ďakujem 🙂

masinka
25. okt 2013

noznice 😉

ale vazne, nepises, ci si po porode - v tom pripade je to normalne a chvilu budu padat a potom to prejde. ak to nie je zapricinene tehotenstvom, tak niekedy naozaj staci vlasy trochu podstrihnut a pomoze to. A ak nie, treba hladat pricinu inde - mne padali vlasy ked som mala problemy so stitnou zlazou.

cerez
25. okt 2013

@syrik Treba vylúčiť či nejde o nejaký zdravotný problém napr. štítna žľaza. Choď na kožné, daj si zobrať KO a uvidíš čo zistia. Nepíšeš, či si po pôrode? Ak áno, to časom prejde. Ináč, každému človeku padajú vlasy. Aj vlasy prechádzajú rôznymi fázami. Približne každý 7 rokov. Takže aj keby si nebola po pôrode, alebo nebol žiaden zdravotný problém, je to proste vplyvom rôznych iných okolností ako je stres, vek...atď.

syrik
autor
26. okt 2013

Nooo, trafili ste obe 😀 Som po pôrode, ale 18 mesiacov, takže to už tehotenstvom asi nebude, strihať som sa bola nedávno, práve kvôli tomu - nepomohlo a na štítnu žľazu sa liečim už asi 5 rokov 😀 😀 Stres to taktiež môže byť, ja som taký nervový uzlík 😀 😀 A neviete o nejakom šampóne, alebo vodičke na vlasy?

veronika.nov
30. okt 2013

@syrik ja som ficala na znacke z lekarne - bioscalin: sampon, vodicka, vitaminy... mala som to zo stresu, a az po pol roku bol ucinok :( ale najviac pomoze zit v klude bez stresu

blue_eyes
30. okt 2013

aj mne teraz zacali padat, tehotná nie som, na stitnu sa neliecim.takze ako citam prispevky..zostava mi navsteva koznej...ale pravda ze aj to pocasia dost napomaha k vypadavaniu...plus stres

bambo308
2. nov 2013

Regeneracne ampulky na vlasy od firmy JUST.. mozem objednat

eli135
4. nov 2013

JA SOM SI MUSELA V PRVOM RADE Dať DO PORIADKU Trávenie, LEBO Všetko spolu súvisí, aj keď sa to nezdá. Pomohol mi Emulips a Omega+ priaznivo pôsobí na trávenie,na vlasy, nechty, pokožku, antioxidant.
Sú to prírodné produkty.