Ahojte babenky, v poslednom období mi nenormálne padajú vlasy, ja sa už bojím ich aj umývať. Neviete mi poradiť nejaký osvedčený prostriedok proti padaniu vlasov?
Ďakujem 🙂
@syrik Treba vylúčiť či nejde o nejaký zdravotný problém napr. štítna žľaza. Choď na kožné, daj si zobrať KO a uvidíš čo zistia. Nepíšeš, či si po pôrode? Ak áno, to časom prejde. Ináč, každému človeku padajú vlasy. Aj vlasy prechádzajú rôznymi fázami. Približne každý 7 rokov. Takže aj keby si nebola po pôrode, alebo nebol žiaden zdravotný problém, je to proste vplyvom rôznych iných okolností ako je stres, vek...atď.
Nooo, trafili ste obe 😀 Som po pôrode, ale 18 mesiacov, takže to už tehotenstvom asi nebude, strihať som sa bola nedávno, práve kvôli tomu - nepomohlo a na štítnu žľazu sa liečim už asi 5 rokov 😀 😀 Stres to taktiež môže byť, ja som taký nervový uzlík 😀 😀 A neviete o nejakom šampóne, alebo vodičke na vlasy?
@syrik ja som ficala na znacke z lekarne - bioscalin: sampon, vodicka, vitaminy... mala som to zo stresu, a az po pol roku bol ucinok :( ale najviac pomoze zit v klude bez stresu
aj mne teraz zacali padat, tehotná nie som, na stitnu sa neliecim.takze ako citam prispevky..zostava mi navsteva koznej...ale pravda ze aj to pocasia dost napomaha k vypadavaniu...plus stres
Regeneracne ampulky na vlasy od firmy JUST.. mozem objednat
JA SOM SI MUSELA V PRVOM RADE Dať DO PORIADKU Trávenie, LEBO Všetko spolu súvisí, aj keď sa to nezdá. Pomohol mi Emulips a Omega+ priaznivo pôsobí na trávenie,na vlasy, nechty, pokožku, antioxidant.
Sú to prírodné produkty.
noznice 😉
ale vazne, nepises, ci si po porode - v tom pripade je to normalne a chvilu budu padat a potom to prejde. ak to nie je zapricinene tehotenstvom, tak niekedy naozaj staci vlasy trochu podstrihnut a pomoze to. A ak nie, treba hladat pricinu inde - mne padali vlasy ked som mala problemy so stitnou zlazou.