Čo na opakované zápaly močových ciest?

kvetinka1405
10. júl 2019

Pomohla vám nejaká prevencia alebo užívanie nejakych tabletiek pri opakovanych zapaloch močovych ciest?

zlatkapaps
10. júl 2019

@kvetinka1405 tak to sa vzdy vracia, nesedet na studenom, neumyvat sa v studenej vode, ani v studenych bazenoch nespat odokryta

snehulienka8
10. júl 2019

@kvetinka1405 ak sa ti chce skus pit 3x denne caj, v lekarni kup alchemilku, vres a rebricek, namiesaj si to spolu a pi 3x dnne hrncek..
kamoske pomohlo prave pri tych opakovanych zapaloch..kolegyna tak prisla k zdraviu i tehotenstvu a mne tiz nerobil zle..

natuska87
10. júl 2019

@zlatkapaps hlavne sa vyhýbať prievanu!!! Aj toho "light" v horúčavách...Ja som v poslednom roku hotová...Ako kolotoč, stále dookola...😉

ladynkahe
10. júl 2019

@kvetinka1405 po atb sa mi vzdy zapaly vracali..jedine co mi pomohlo je kapucinka vacsia, kupila som si tabletky a uzivala asi 2 mesiace, je to prirodne atb

severankasr
10. júl 2019

Ahoj ja mam za sebou velke komplikacie s mocovymi cestami a oblickami, prekonala som urosepsu s dlhym pobytom v nemocnici, po operacnych zakrokoch som si liecila zapaly pitim repika, striedavo s pitim harmanceka a pitim petrzlenovej vnate cca 3 mesiace, toto mi dost pomohlo. urcite tieto bylinky odporucam, v kombinacii s urologickym cajom "UROSEPT" s kanadskymi brusnicami. Pozor hlavne na prievan a byt v "mokrom".

pininka1
10. júl 2019

Mne naposledy pomohli aj probiotiká s brusnicami, vyslovene na močové cesty. A inak ako píšu baby, ťa baktéria je tam stále, takže kdekolvek si v studenom, tam hneď to príde. Všade nosím papuče, niesom v prievane, pre dutiny odmietam aj klimatizáciu. A keď je len trocha chladnejšie ako bolo aj teraz, tak bez ponožiek ani nespím.

laska201
10. júl 2019

Ja tiez zapal.uz tak mi robilo ze krce a bolesti mi zastavovalo mocenie uz ani kvapka zo mna nesla.teraz mam antibiotika a dnes tlaky a bolesti minimalne.tak snad to uz bude super a ja sa konecne normalne vycuram.

amelia000
10. júl 2019

@kvetinka1405 ahoj, ja som mavala chronicke zapaly moc ciest az mi ich museli cistit..raz taky zapal az mi napuchla oblicka. A prevencia v lekarni maju take tabletky s brusnicami a urologicky caj a stale len pit vela a preplachovat. Celkom mi pomohli antibiotika unasyn tak sa tusim volali...z chronickeho zapalu teraz tak 2x rocne. A po sexe vzdy vycurat a sprcha. A hlavne ziaden farebny a parfumovany toaletny.

tina5959
10. júl 2019

Ahoj.Mna tiež trápili zápaly, mala som aj dvoje ATB po sebe. Aj tak sa po čase zopakovali.
Po viacerych opakovanych zapaloch mi MUDr.predpisal Urovaxom a odvtedy mám pokoj.
Berie sa to 3 mesiace.

natuska87
11. júl 2019

@amelia000 A na osobnú hygienu detské mydlo...

kvetinka1405
autor
11. júl 2019

Ďakujem všetkým za rady

kejt1
27. jan 2020

@kvetinka1405 Niečo podobné ako Urovaxom sú vakcíny, ktoré sa zhotovujú každému pacientovi namieru.

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz