Stále mám pocit že mám nepríjemný dych z úst. Zuby mám v poriadku. Hygienu dodržiavame. Kúpila som si aj zubnú pastu proti pachu v ústach. Nepomohlo.
Nemala by som aj bolesti alebo problémy so žalúdkom? Nič také nemám.
Nie angíny nemám. Ako prišli na to že má neuzavretu .....?
Myslím ako sa to prejavovalo? Len tým dychom alebo aj inak?
dnes sa da zistit helicobakter uz aj z dychu. Tak skuste zajst za obvodnou nech vam ho spravi pre istotu. Nemusite mat ziadne ine priznaky ale ak tam ta bakteria je, treba to riesit lebo neskor sa moze premnozit a sposobit vredy.
Áno pôjdem
Bude to zrejme zo zaludka. Pripadne to moze byt aj medzizubnymi priestormi, kup si medzizubnu kefku a poctivo cisti 🙂
tak môže to byť aj že máš nejaký zdravotný problém a preto ti páchne z úst
Možno je to len v hlave .. mne pomohla kurkuma .. odstránila mi zápal ďasien a to som mala kompletne celé vrchné ďasno zapálené krčky odhalené a zuby krvácajúce ... Dokonca mi zmizol kaz pri vrchnej dvojke 🤷 sám zubár sa čudoval .. dávam si každý večer na kefku s pastou práškovú kurkumu 🙂 výsledky vidno veľmi skoro .. aj dych sa mi zlepšil keďže mi zmizli tieto problémy .. na ďalšiu stránku môžu to byť mandľové kamene (obvodná skontroluje) alebo problémy so žalúdkom .. napríklad u dcérky to znamenalo reflux 🙂 preto jej zapácha z úst ..
@ddiduska to môže byť od žalúdka, helycobakter....a možno len tvoj pocit