Čo na nepríjemný dych z úst ?

ddiduska
28. nov 2019

Stále mám pocit že mám nepríjemný dych z úst. Zuby mám v poriadku. Hygienu dodržiavame. Kúpila som si aj zubnú pastu proti pachu v ústach. Nepomohlo.

eliska13
28. nov 2019

@ddiduska to môže byť od žalúdka, helycobakter....a možno len tvoj pocit

ddiduska
autor
28. nov 2019

Nemala by som aj bolesti alebo problémy so žalúdkom? Nič také nemám.

eliska13
28. nov 2019

@ddiduska nemusíš mať môj šéf ma neuzavretu nejakú prepazku na žalúdku býva to časté a z toho má nepríjemný dych.Helycobakter tiež nemusí bolieť, dostatočný pitný režim, mandle máš v poriadku nemavas časté angíny?

ddiduska
autor
28. nov 2019

Nie angíny nemám. Ako prišli na to že má neuzavretu .....?

ddiduska
autor
28. nov 2019

Myslím ako sa to prejavovalo? Len tým dychom alebo aj inak?

amienne
28. nov 2019

dnes sa da zistit helicobakter uz aj z dychu. Tak skuste zajst za obvodnou nech vam ho spravi pre istotu. Nemusite mat ziadne ine priznaky ale ak tam ta bakteria je, treba to riesit lebo neskor sa moze premnozit a sposobit vredy.

ddiduska
autor
28. nov 2019

Áno pôjdem

lucyluv
29. nov 2019

Bude to zrejme zo zaludka. Pripadne to moze byt aj medzizubnymi priestormi, kup si medzizubnu kefku a poctivo cisti 🙂

eliskadad1
29. nov 2019

tak môže to byť aj že máš nejaký zdravotný problém a preto ti páchne z úst

sunny8
29. nov 2019

Možno je to len v hlave .. mne pomohla kurkuma .. odstránila mi zápal ďasien a to som mala kompletne celé vrchné ďasno zapálené krčky odhalené a zuby krvácajúce ... Dokonca mi zmizol kaz pri vrchnej dvojke 🤷 sám zubár sa čudoval .. dávam si každý večer na kefku s pastou práškovú kurkumu 🙂 výsledky vidno veľmi skoro .. aj dych sa mi zlepšil keďže mi zmizli tieto problémy .. na ďalšiu stránku môžu to byť mandľové kamene (obvodná skontroluje) alebo problémy so žalúdkom .. napríklad u dcérky to znamenalo reflux 🙂 preto jej zapácha z úst ..