Ahojte, potrebujem poradit nieco fakt overene na imunitu-pre mna.. od novembra co som mala zapal prinosovych dutin byvam chora zarovno malej..mam pocit ze uz ani neviem co je to byt zdrava, stale nadcha,kasel, teraz covid..vyter mi robili aj z nosa aj z hrdla a je to v poriadku..tak potrebujem nejak nastartovat imunitu, poradte ako prosim 🙏
Ahoj, z výživových doplnkov môžeš užívať podobné veci ako deti, Imunoglukan, Kolostrum, doplniť vitamíny, podporiť zvlhčenie slizníc nosa (zvlhčovače, spreje s morskou vodou) a je dobrý aj ten Cistus, aj vo forme Virostopu.
Pozri si môj článok, kde tam o ňom píšem viac.
https://budmezdravi.sk/uzitocna-rastlina-cistus/
@maroonka77 ahoj. Ja osobne využívam bioaktiv. Sú to vitamíny obohatené o probiotiká. Lebo podľa mňa zdravie začína v črevách.... Čiže je najlepšia kombinácia vitamíny -+ probiotiká na trávenie 😊
@maroonka77 na podporu imunity je výborný Cistus Incanus- je to málo známa rastlina zo Stredomoria, ktorá veľmi pomáha pri infekčných ochoreniach a všetkých typoch zápalov horných dýchacích ciest. Existuje vo forme tabliet, čaju a ústneho spreju. Pri dlhodobom užívaní Cistus Incanus vo forme tabliet výrazne zlepšuje imunitu. Ak chcete vedieť viac, rada odpoviem a poradím.