ahojte baby čo beriete aké vitamíny na imunitu ked kojíte . beriem B-complex . mám opary aj afty v puse chýbaju mi asi vitamíny , ocvocie nemôžem hocijaké , jem jablka a banány nič iné si netrufam ešte hesť kedže malý ma len mesiac . poradte niečo
@drobec_l presne ako hovori @vefi89 treba jest nromalne,aby si mohla fungovat.do mliecka ide minimum a len velmi malo deti na to reaguje velmi citlivo. takze hor sa na melon, hrozno,.. a na afty ten B-Komplex inak aj Bio-Gaia je dobra,ale je drahsia. a vyplachnut usta slanou vodou,alebo Tamtum verde,hocicim,co dezinfikuje. Inak masticka Mundisal je dobra-dostat v lekarni bez predpisu. das kusok na vatovu tycinku a aplikujes na aftu.boli,ale super zabera
@jul11 musim teda skusat papat "vsetko" a tie afty uz mi lezu na nervy uz icham dva tyzdne v kuse zahoja sa dtuha sa spravi . A opary mam tiez uz ale tyzden co sa mi jeden uz vyliecil a vcera sai spravili dalsie dba pluzgieriky . A pri malom mi to dost vadi a bojim sa aby to nejako nechytil aj on
@drobec_l Skus aj pangamin, ten je prirodnejsi. V B-komplexe si pozri, ci obsahuje aj B 12. Ten pomaha najviac, a nie vsetky ho obsahuju. A ked je velmi zle, mozes aj dve tablety. Ja som mala podobny problem, v lekarni mi to takto odporucila. A skus to dohnat stravou, velmi sa neobmedzuj, ja ci som jedla alebo nejedla, maly mi plakal stale. Tak si myslim, ze jedlom to nebolo. Zredukovala som len tie strukoviny /alternativa je cervena sosovica alebo cicer, ktore nenaduvaju/, prip. karfiol a brokolicu. Ale tie som postupne v malych mnozstvach pridavala. Ak si das napr. polku marhule, krce mat nebude... Skusaj po troske, zo vsetkeho.
A co sa vitaminov tyka, ak nejake multi, tak len tie co su pre tehotne a kojace matky.
treba jest normalne hlavne pestru stravu, co sa tyka tej imunity skusala si homeopatika?
@drobec_l najlepší je Vitaaktiv, neobsahuje konzervačné prísady ani farbivá, môže sa užívať aj v tehotenstve a pri dojčení http://www.lr-slovak.com/vita-aktiv/d-943/. Napíš mi do IP svoj e-mail, pošlem ti o tom článok v pdf.
@reppka10 Vyzivove doplnky v takychto baleniach nie su najstastnejsie riesenie. Uz po prvom otvoreni flasky nastava unik latok, na co malokto mysli.
,,Po otvorení opät riadne uzavrieť, udržovať v chlade a po otvorení spotrebovať do 5 týždňov."
5 tyzdnov po prvom otvoreni tam bude uz o velke percento menej vitaminov. Napr. vitamin C je extremne citlivy na oxidaciu... Vhodnejsie je brat doplnky stravy v tabletach-kapsulach alebo v takych obaloch, kde je kazda davka samostatne hermeticky uzavreta
ja som teraz pocula,ze wobenzym je dobry na imunitu..
@dobromila1111 Na imunitu je strasne vela dobrych doplnkov, nie je na skodu nejake aj vhodne kombinovat. Vyborne su plody rastliny Noni a kedze nase zdravie je velmi zavisle na tom, co mame v crevach, tak probiotika s vlakninou - hlavnou latkou potrebnou pre prezitie probiotik.
Co sa tyka vitaminov, radsej v takejto forme. Tento produkt sa mi velmi pozdava, zlozenie vyzera super
http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Li...
S cim mam vyborne osobne skusenosti (aj) pri oslabenej imunite je latka AC11 z rastliny amazonskeho pralesa macaci pazur. Na Slovensku ju malokto pozna, ale v zahranici, hlavne USA je uznavana a pouzivana pri roznych chorobach roky.
http://www.energiabhip.sk/n/purple-caps
@drobec_l ..lahko sa pise, jedz vsetko doradu, kojenie nie je choroba, ale kto zazil problemy dietatka s bolavym zaludkom, tak urcite bude mat iny nazor..takze ak chces rozsirovat svoj jedalnicek, rob to postupne a sleduj dietatko, ako tu uz bolo pisane..ja som mala velmi obmedzeny jedalnicek a ak som "zhresila", na malom sa to hned odrazilo 😒a trvalo to min do 4mes ..takze treba pomalicky skusat..teraz je leto, mas moznost kupit cerstvu zeleninu aj ovocie..mozes skusit aj brokolicu aj karfiol, ale stonky uplne odstran, tie nafukuju..ale sama zistis, co mozes..
..skus sa pozriet po pripravkoch, co ti tu baby radia, aby si podporila imunitu..ja som brala ladeevita sme tu obaja..
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
Uplne odporucam Aloe vera drink a Bee pollen tabletky 🙂 Ak by ste mali akekolvek otazky, rada vam pomozem 🙂
Najlepsie colostrum. Vyskusane odporucam
Probiotika a pestrá strava. A samozrejme pohyb - každý deň tak pól hodka rýchlej chodze s kočíkom. Pomôže fyzicky aj psychicky.
URCITE COLOSTRUM !!! rada poradim, piste spravicku 🙂 a nie je len pre deti ;)
@drobec_l vyplachuj si ústa sódou bb. kojenie nie je choroba, treba jesť normálne, nie obmedzovať sa. ja som prvé tri mesiace nejedla len strukoviny, v ničom inom som problém nevidela. treba pridávať potraviny do jedálnička tak, že ak sa náhodou dieťatko vyhádže, res bude mať reakciu, aby si vedela z čoho. radšej vitamíny v prírodnej forme, ako umeliny z lekárne