Čo na imunitu?

nikola81
1. máj 2022

Dobry den. Viete mi poradit nieco na imunitu co ma aj efekt? V mojom pripade dlhodobo bojujem s bakteriami Zlaty stafylokok, Motaxella, Hemofil v nose. Aktualne mam zasa antibiotika Cefzil lebo mi hlavne Hemofil robil dost velke problemy. Uz som z toho zufala a chcem ist inou cestou nie stale atb.
Dnes som googlila o Kapucinke alebo Rinogermine. Co by mi mohlo zabrat aby som neschytala kazdu bakteriu ktora okolo mna preleti. Imunitu mam oslabenu zo vsetkych infektov a atb ktore som brala, som v jednom kolotoci. Bola som aj na imuno aj ORL, mam urobene vytery aj krv. Na imuno mi predpisala Bronchovaxom a Spirabel. Ale to kazala orl vysadit kym nedoberiem atb.

ciernysokol
1. máj 2022

@nikola81 zlaty stafylokok je nebezpecny,ak sa premnozi. Kapucinku si nasla dobre, je to prirodne velmi silne antibiotikum-ucinne na bakterie vseobecne. Na stafylo odporucaju aj extrakt z grapefruitovych semiacok. Na virusy vela vit c, hliva, caga, probiotika. Probiotika aj kvoli znicenej mikroflore po atb. Na fcb je skupina Bylinkova skola matky Zeme. Ludia dobre radia, maju skusenosti, treba dat pozor ale na predajcov pyramid.firiem.

luccija
1. máj 2022

@nikola81 bronchovaxom Ti pomôže...ešte môžeš imunolglukan a klasika zinok, céčko
Máš doma skolkara či si učiteľka?tieto baktérie mávajú väčšinou oni.Aj deťom a mužovi treba spraviť vytery

nikola81
autor
1. máj 2022

@luccija Imuniglukan mi odporucala aj na ORL. Ano mam doma skolkara, vsetko co donesie domov chytam aj ja. Aj manzela uz posielam na vyter. Syna mam tiez dost casto choreho, teraz je cerstvo po kiahnach a chvilu predtym bral atb lebo mu hlieny stali vo vnutry a skoro ani nepocul. Vzdy najhorsie ja obidem, manzel pokasliava tak myslim ze aj on daco v sebe nosi. Vo februari sme mali vsetci covid a ja sa odvtedy nejdem dat doporiadku a vsetko sa na mna lepi

nikola81
autor
1. máj 2022

@ciernysokol Mozem kapucinku aj pocas brania atb ci radsej az potom ked doberiem?

merrymajer
1. máj 2022

My sme začali brať Aloe vera gél, aj malej imunita bola dosť zla, teraz je o o dosť lepšie... brali sme Rinogermina na zväčšené polypy ale nezabralo to.... Pomáha nám preplach nosa slanou vodou ale ci je to vhodné pri týchto bakteriach to neviem 🤔🤷‍♀️

ciernysokol
1. máj 2022

@nikola81 asi radsej, ked doberies, pre istotu. Inak, imunoglukan je hliva, len predrazena a mensia koncentracia. Pozri zlozenie. Funguje velmi dobre.

messue
14. feb 2024

@nikola81 dobrý deň, chcem sa opytat ci nieco zabralo na toho stafylokoka a hemofila, lebo ja to už mam roky a tiež idem liečiť ale už nie antibiotikami ,lebo sa aj tak vrátilo všetko. chcem skusiť tu kapucinku a čagu.... Ďakujem

biibiana
14. feb 2024

Lactoferin, immuse, forImun a omega3 od www.abczdravia.sk . Ak si uzivala vela atb tak aj kvalite probiotika

mima172
14. feb 2024

@messue Čaga a kapucinka sú skvelá voľba (na Čagu viem poskytnúť kontakt, od ktorého ju mame doma a osobne poznáme pána, ktorý ju vyrába). Pridaj zelené potraviny (kvalitné), probiotiká.

messue
14. feb 2024

@mima172 dakujem prosim o kontakt na toho pána. Ďakujem

messue
14. feb 2024

@biibiana škoda, ten forimun je vypredaný na tej stranke..

biibiana
14. feb 2024

@messue urcite doskladnia, treba sledovať

mima172
14. feb 2024

@messue Píšem do IP.

nikola81
autor
14. feb 2024

@messue Uz si to presne nepamatam ale atb myslim pomohli. Nic sa ale nezmenilo. Aj napriek roznym pripravkom na imunitu som nadalej bola casto chora a vacsinou sucasne so synom. Dlhodobo som uzivala Imunoglukan, ten aspon zmiernil priebehy chorob. Na imuno alergo mi dala bronchovaxom ale ten som nemohla, vzdy ked som jo zacala brat, tak som ochorela. Syn je teraz prvak, nastupil v septembri do skoly. Obaja sme sa drzali do decembra, s dutinami mame casto problemy ale vzdy sme sa dako z toho vymotali. Vsetko sa zmenilo v decembri, syn mykoplazmy na prieduskach, vysoke horucky, silny kasel a skoncila som s nim v nemocnici odkial som si doniesla zapal pluc - plucne chlamydie. Doteraz sa davam dokopy, vybrate troje atb
Boli sme znova na imunologii a uz si davam kazdy tyzden pichat injekcie na imunitu.

contris
30. jún 2024

@nikola81 ja uz tiez roky riesim znizenu imunitu, pojedol som hadam vsetko co k tomu je. obycajne dovazane vacsie mnozstva zo zahranicia kde to je lacnejsie. pozeral som aj viacere studie. ak ma niekto podobny problem odporucam ist imunologicke ta zistuje mnozstvo vit D + stav imunity a ak je zly predpise liecbu. Ak mate rychlo zo zimy studeny nos alebo suche sliznice treba na to davat pozor, je dokazane ze imunitna odpoved je znizena