Za 5 týždňov mám už 3atb,som celý ten čas zahlienena a skrabe ma veľmi v hrdle, dráždi na kašeľ.. prvé dní som mala 8dni zimnicu ..mala som i pamycon s nejakou inou látkou,sanorin...naparujem sa,kloktam.. nič nepomáha 😢... poraďte niečo účinné z lekárne čo zaberá..ak také niečo je.. ďakujem
Vytery máš urobene?
@pribinak vraj obyčajná mikloflora..ale nejak sa nepretrhla ist hlbsie😔 a velmi skrabe to hrdlo..same hlieny
Požiadaj aby zopakovala a aj nos nielen hrdlo
@pribinak len ja chcela pomoc hned...nie o 3dni...😢
Glimbax, alebo dám aj takú domácu radu mne raz na dlhodobý kašeľ a boľavé hrdlo pomohla domáca slivovica. Neverila som, ale už som bola ochotná vyskúšať všetko 😁
@slavkadi oj ja nevipijem nic..🫣kolko percent ma mat taka🙃?
Mala som nieco podobne- mne na to skrabanie ( kedze mi zatekali hlieny) pomohol ambrobene sirup.
@kika831 no to je ono,ze zvrchu zateka a skriabe z toho..boli ta trubica😢
Jox, kloktat koloidne striebro, domace hriate, zazvorovy caj silny.
Táto mala hádam aj 60 😂 a to len 2cl som si dala, snažila som sa kloktat, skoro ma vyrutilo, vyštípalo, ale pomohlo.
Bola som na Tom podobne.Mala som chrípku, hlien z nosa ani dnu ani von, stal niekde medzi..Tu mi pomohol výplach konvickou. Mňa ale trápil aj hnusný suchý kašeľ, a aj boľavé hrdlo, a hlavne večer rsp. v noci som kaslala najviac a steklilo má niekde za mandalmi,čo má nútilo kašľať tak, že som mala čo robiť aby som sa nepovracala. Kúpila som si Tussirex nočný sirup a po týždni som sa konečne vyspala.
@ferdo123123 idem si ich nasadit..tie hlieny su des🫣
Na uvoľnenie hlienov si sprav cibulivy zábal, smrdí síce Cely byt ale účinok zaručený a neviem cim kloktas ale skus salviu aj kloktat aj pit
Ja som na tom podobne. Pred 2 tyzdnami mi doktorka vo stvrtok dala pamycon. Neurobila vytery, lebo vsak uz idu Vianoce, neurobila CRP. V nedelu som isla na pohotovost, som myslela, ze mi roztrhne hrdlo, uzliny som mala napuchnute, bolave. CRP 154, dali mi ATB. V stredu som sa konecne dovolala doktorke, ze strasne kaslem a nespala som uz 5 dni. Predpisala mi codeinove tabletky. Na stedry den som mala poslednu davku ATB a dnes som na tom rovnako ako pred liekmi. Bolave hrdlo, zeleny sopel, ziaden hlas, nic nevladzem. Jox som vystriekala uz 1,5 nadoby.
@maris5 ja som od vcera aspon 2-3x vxkaslala hlien,vdaka ACC long..neviem co to je,ATB vobec nezaberajú,ved som mala 3jo😢
mne a drahemu pomohol jox + mega davky vitaminov a hlavne odpocinok, vela tekutin