Prajem pekný deň. Chcem vás poprosiť o radu, ako bojovať s herpesom...viem že vyliečiť nastálo sa nedá, ale keď sa už vyhodí, čo najlepšie zaberie, aby čím skôr zmizol. Poteším sa všetkým radám, babičkovským, domácim receptom, aj výrobkami z lekární... Vopred ďakujem za každú odpoveď.
mne zabera zovirax vyborne..
My ficime na Epigen masticke (z lieciv pre mna najucinnejsie) a na vnutornu posilu lecitin, idealne od Jamieson - ked citim ze uz ma "hryzka" tak nasadim konske davky a zatial vzdy odvratilo vypuknutie. Daj si ho aj ked je to rozbehnute. Tento lecitin mi poradila kamoska a skvele nam v rodine funguje.
@emyly mne zabera klasická zubná pasta na to 🙂alebo mam doma taku vodičku, vola sa že Herpíik, kupila som to v lekárni, trocha to štípe ale tiež to pomohlo , je to na herpesy, kutiky a afty.....a moja svokra používa iba propolis, a tá máva herpsy veru často ....
Ahoj 🙂 Ja som mávala herpesy pravidelne asi každé 2
mesiace.Jeden mi skončil druhý začal.Bola to katastrofa.
Prešla som asi všetkým od bravčovej masti,zubnej pasty,
všeliakých mastičiek a vodičiek.A vieš čo mi nakoniec
zabralo?Doktorka ma preliečila Herpesin tabletkami a
odvtedy mám pokoj.Tak vyskúšaj 🙂
Manzel používa vectavir,je super len treba ho použiť hneď ked herpes cítiteže sa robi
mne zaberie len HERPIK hned v zaciatkoch ako citim, ze sa mi vyhodi si to potriem a do dvoch dni zmizne
Mne zabera Herpesin.Hneď ako cítim,že sa začína robiť natriem a do dvoch dňoch je preč.
@emyly ahoj, ak ešte stojíš o radu... predstav si, že herpes sa dá liečiť. Každý z nás ho v tele má, ale nemusí sa navonok prejaviť, to závisí od tvojej imunity. Všímaj si, kedy sa herpes objavuje. Ja osobne s tým problém nemám, ale poviem ti, ako sa mi ho podarilo zlikvidovať manželovi, ktorý s tým mal problém pravidelne na jar a na jeseň (čo sú dve záťažové obdobia na imunitu...) Keď je herpes už vonku (prejavený na koži), zvonka pomôže tea tree olej (najlepšie od australian bodycare - dostať ho v lekárni, pýtaj si ten v hnedom obale, ten je najlepší, o jeho účinkoch je hodne v príbalovom letáku, je to taký všeliek). Podobne ako ti radili ostatné dievčatá, keď je to už vonku, treba to preliečiť aj zvnútra b-komplexom, alebo aj v lekárni dostať magné B6+ si prihoď Céčko. Na môjho manžela to zabralo priam skvelo. A keď sa zbavíš vonkajšej príčiny, urob všetko pre posilnenie svojej imunity. Potrebuješ vitamíny :o)) Tak hodne šťastia a daj vedieť, ako si zabojovala a či sa podarilo!
A počítaj s tým, že tie dva dni minimálne bude trvať, kým to ustúpi, to za každých okolností. Rozdiel je v trvácnosti účinku. Ešte raz hodne zdaru v liečbe!
ja som vyskúšala už snáď všetko. Až som našla takú vodičku volá sa to Cannadent. Je to výťažok z konope, čisto prírodný. Stojí to okolo 3€. Je toho ale iba 1 ml. Kúpiš normal v lekárni. Vyrába to Cannabis. Oni vyrábajú aj inú kozmetiku z "maryšky" a čo som počula ,tak majú dobré výrobky napr. na akné.
@veronika164 súhlasím, predovšetkým treba začat z vnútra. Ja beriem Isoprinosine a je fakt , že od tej doby to mám menej. Dala mi to alergologička, keď som jej spomenula časté herpesy. Emyly sa pýtala ,čo na to, keď už ho má.
@emyly
mávala som strašné herpesy, raz na jednej strane potom na druhej strane. a bolestivé už niekolko rokov. raz mi doniesla kolegyna tabletky s hlivou ustricovou, ktoré som brala asi tak 3 mesiace a odvtedy sa mi moje herpesy zmenšili a dokonca sa mi už ani nerobia. mne totiž nezaberala žiadna masť, a to som skúšala všetko čo je v lekárni v reklame a pod.
Ďakujem všetkým za odpovede a rady. Veľa som si zapísala... Potrebujem to pre priateľa, celú spodnú peru ma opuchnutú a veľmi mu v tom brní...za posledné dva týždne to je už druhý krát :(
@veronika164 b-komplex už užíva, ešte by to chcelo niečo na odpuchnutie...ste veľmi zlaté, ešte raz ďakujem.
v úvode zovirax a B vitamíny - tie čo obsahuje B-komplex, len užívať vo vyšších dávkach a ku tomu zinok a kyselinu listovú .A k tomu na kilá čerstvej zeleniny a ovocia /jablká, orechy, banány, pomaranče, pomelo.../, aj piť veľa čerstvých ovocných a zeleninových štiav..vyradiť zo stravy sladkosti, menej mäsa, menej mliečnych výrobkov, pečivo celozrnné.
@emyly
Ahoj, tak ja ti za seba poradim jedno vysetrenie u doktorky Tomovej. ja som mavala opakovane herpesy, kazdy mesiac pomaly, stacilo,ze mi bolo trosku zima a herpes bol na svete. Tato doktorka mi urobila celkovu diagnozu organizmu, kde mi bola zistena totalne znicena imunita, helikobakter (vyhla som sa neprijemnemu vysetreniu na gastre), hemoroidy a toto vsetko sa mi dalo behom par tyzdnov do poriadku. Ona totizto po zisteni problemu vyhodnoti a vypracuje cielenu liecbu prirodnymi preparatmi a po dvoch mesiacoch sa ide na kontrolu. Teda helikobakter a hemoroidy boli v klude a mam pokoj hned po tyzdni, s imunitou to je trosku na dlhsie ,kedze ja som aj tazky alergik az astmatik....ale viem si predstavit, ze s tymto problemom by ti vedela rychlo poradit. Vies ono nie je dobre si dat akoze nieco uz na herpes, treba preliecit to co treba, aby sa herpes nevyhadzoval, a to si myslim spociva v posilneni imunity. ale ktovie, tazko povedat, moze to byt hocico, co tvoj organizmus oslabuje. Treba si zajst na taketo vysetrenie. Cena za taketo vysetrenie je iba 15€ u tejto doktorky, lebo co som si robila prieskum, tak u nas v nemocnici , chcu az 70€....ak by si sa rozhodla, ze to vyskusas, daj vediet, poslem ti na nu kontakt, kde sa objednas na vysetrenie, ona chodi po celom SR za pacientami, treba si len zistit kedy bude najblizsie pri tebe. ...
@lentuska perfektné! Tak predsa existujú aj skvelí lekári, ktorých ich profesia fakt baví a dajú si záležať na zdraví pacienta, nie na farmakologickom lobby! Teším sa, ak by sme niekedy potrebovali pomoc, budem ťa otravovať aj ja! papa
@mateson však som napísala, Céčko, Magné B6 a potierať tea tree olejom. Papa
@veronika164
Kludne pis, ak budem schopna ti poradit, rada tak urobim 🙂
Aj mna tesi,ze takyto lekari su, uz som ich chcela hadzat vsetkych do jedneho kosa. U nej je dobre to, ze je to studovana psychologicka, popritom ma vystudovanu celistvu medicinu a cinsku medicinu, prednasa, no u mna je to priklad pre vsetkych lekarov. A okrem toho, okrem tela prelieci aj dusu a to za tych 15€ 😀 U mna sa vzdy zapoti, co ja mavam s nou rozne diskusie , chudera, niekedy mi jej je az luto 😀 Ale tak aspon sa na mne moze zdokonalovat ,nie?!
@lentuska ahoj, ešte ordinuje tá pani lekárka?
mne zaberá jedine B-komplex a mastička zovirax, tiež mávam s herpesom problémy už roky a vyskúšala som x vecí 😉