Ahojte, co robit s ciernymi bodkami v usiach u syna? Vyzera to strasne, a nenecha mi ho ani vytlacit.... Svietia mu v uskach 4 cierne..... Ma iba 2 roky.
Cistim mu ich samozrejme pravidelne....
Existuje nejaky krem? Dala som mu tam jemne iba avene cicalfate, obsahuje aj zinok (ano davala som obrovsky pozor, aby sa mu nic nedostal do dierky).
Dakujem.
@kyruska neda sa... :( mam na to dokonca aj taku pipetu.... Ani s nou.... :( skusala som teraz, nejde to proste.
Kozmeticke možno sa dá
kozna dr? inak ja som sice vacsej babe vytlacila tak, ze som to napichla trochu ako aj kozmeticka, a vytlacila tym ockom na vytlacanie. Ale to by som dietatu takemu malemu asi nerobila...
@marcellka32
@simca06022011 okrem vytlacenia, nic ine neexistuje? Ma to vo vnutri na spodku blizko dierky.... Neda sa tam poriadne ani dostat.... :(
Tak to nechaj tak a nepozeraj mu do uší, časom to môže odísť samé samozrejme. Alebo kožná...
@simca06022011 este citam tu na forach, ze niekomu dr odporucila ichtamol. Mozno skusim to
No ale do uší? Vyskúšaj... možno to vytiahne. Tyčinkou by si to mohla vedieť natrieť.
@simca06022011 ano ano, tycinkou iba.
Ahoj aj môj syn to mal tyčinkou som mu natierala alpou čo volávajú francovka aby vysušilo je to z ušného mazu zanesené póry časom to zmyzlo treba častejšie vytierať uši od mazu lebo počas spánku môže vytekať a ten mazový film upchá pôri.Určite nevytláčaj aby si mu sluch nepoškodila ono odmasťovanýmtým liehom od alpy pekne sa vyčistí a aj póry stiahnu. aj chrasty sa mu sem tam spravia z pupákov asi z takýchto čiernych bodiek ale aj to časom vymyzne nejako a to vyčistí samé uvidíš.
@alison11 jej dakujem! ❤️ A alpa nemoze nejak uskodit?
Nie to len chladí a vysušuje,čiže odstráni maz pokiaľ nie je ranka tak neštípe
Ako to dopadlo?
Uplat ho, nieco mu slub za to… same nezmiznu, vytlac ich