Čo na bradavice na nohe?

biolady
6. máj 2022

Máte nejaké dobré skúsenosti s liečením bradavíc na nohe? Niečo čo naozaj rieši problém, nie len zvonku. Je to problém hlavne zvnútra, keď sa objavujú stále. Ale toto nikto nerieši. Posilniť imunitu sa stále snažím, no výsledky čo sa týka bradavíc nevidno.
Prosím, neodporúčajte mi ani laser, ani dusík, toto naozaj neuznávam a urobí to viac škody ako osohu, tomu verte.
Vodičky pomáhajú len dočasne. Tak už neviem.
Podarilo sa niekomu s tým popasovať?

viestta
6. máj 2022

@biolady bradavice sú vírusové ho pôvodu, neviem ale ja som si ich doniesla z kúpeľov a dusík zabral hneď na prvý krát, viac sa neobjavili. Neviem aké škody mal na páchať, ale keďže mam aké také povedomie o fyzike aj fyziológii veľmi by ma tie údajne škody zaujímali.

petrife
6. máj 2022

@biolady Ja som sa s nimi trápila aj zo 4 roky, 2 roky som chodila poctivo raz týždenne vypalovat dusikom na kožné a nič nezaberalo. Potom prišiel covid a ja som sa na kožné uz nevedela dostať, tak som si to sama ošetrovala a kdesi som sa dozvedela o hlive. Začala som užívať hlivu od Terézie a asi po cca 3 mesiacoch som si všimla, že je ich menej a menej a teraz už nemám žiadne. Kebyže nezazijem na vlastnej koži, neuverím. Fakt som sa s nimi trápila roky a až toto mi zabralo.

zdenka11081983
6. máj 2022

@biolady Isoprinosin na posilnenie imunity

noemi155
6. máj 2022

@biolady hliva ustricová určite pomáha,to skus
To som počula už od viacerých ľudí
A ak to máš niekde,tak mne ozaj pomohlo
Citrón aj s kôrou namocit to octu a potom si to dať na postihnuté miesto na celu noc
Toto mne pomohlo ,lebo už som bola taká zufala,že dovidenia…

biolady
autor
7. máj 2022

@viestta skody? Iba take ze to nie je ucinne a objavuju sa zas a znova. Iba co to clovek vytrpi a zbytocne. Tak isto som skusala laser. Vraj to vyrezu trosku viac aby sa to nemalo sancu preniest. Mesiac som nechodila poriadne, a za ten mesiac co sa to hojilo, sa mi o 2cm vyssie objavila dalsia. Takze nie dakujem. Tieto metody proste neuznavam.

biolady
autor
7. máj 2022

@petrife
@noemi155 hliva? Akoze kupit si v lekarni nejaky doplnok vyzivy, alebo normalne surovu jest? Toto som este nepocula. Zaujimave

veronikalubko
7. máj 2022

Namočiť cibuľu do octu najlepšie kolečko a zaviazať obvazom na tom mieste ☺️👍🏻

biolady
autor
7. máj 2022

@veronikalubko to mi vyzere celu nohu nie? 😄 ocot ma silu, rozklada cervene krvinky, toho sa bojim.
Uz som skusala aj ten citron v octe, kusocek kory prilozit a to..akoze malo to ucinok, ale vsetko kratkodobo. Vypadne, zmiznu cierne bodky, a objavi sa tam zas.

jjanulienka
7. máj 2022

Skús pohľadať vo svojom okoli lastovicnik, on ma taku oranžovú stavu a ta je dobrá na bradavice aj kurie oka

veronikalubko
7. máj 2022

@biolady ja len z vlastnej skúsenosti, pomohlo to, je jasne ze nie to tam mat cely deň, nejaký ten zábal na par hodín, oddych a zas, mne osobne to pomohlo asi najviac, doteraz ich tam nemám a sú to už roky 😁

petrife
7. máj 2022

@biolady takúto som užívala ja https://www.terezia.sk/hliva-ustricovita/?gclid...
Sú to kapsuly, ale tak isto by pomohla aj čerstvá, ale zasa toto je praktickejšie. Len teda treba ju užívať dlhodobejšie. Ja som prvé zlepšenie postrehla tak po cca 3 mesiacoch. Popritom som si to natierala aj kolodium Forte a orezavala tie odumreté kozky. Ale fakt po určitom čase bolo zreteľne vidno, že ubúdajú až celkom zmizli. To trvalo tak pol roka isto, ale teraz mám uz pokoj a to som ich mala po celej nohe, fakt hrozne a nič nepomáhalo, ani dusík, nič, len mi pribúdali ďalšie a ďalšie. Niekoľko rokov som sa s nimi trápila. Ale teda tu hlivu fakt odporúčam.

biolady
autor
7. máj 2022

@petrife moc dakujem. Vyskusam.