Dobrý deň,mala som vytknuty členok a už mesiac som doma. Chodím na rehabilitácie,raz mi dali obstrek a na bolesť používam Elmetacin, Voltaren forte, Dolgit, 2 druhy kostihojovej masti aj octanovú masť, ale stále mám až neskutočné bolesti šliach od členka po prsty 😔 Dokonca ma pocitovo bolí už aj vnútorný členok, ktorý by mal byť v poriadku. Som stále v kľude, chodím len po byte, ani vychádzky radšej nevyužívam, nech mi to čo najskôr prejde.
Viete mi prosím poradiť niečo iné, čo by mi pomohlo? Ak ste si niečím podobným prešli alebo máte zdravotné vzdelanie?
Vopred veľmi ďakujem.
@minenkak Nemám zakázaný pohyb, doktorka mi dala vychádzky 2 hodiny doobeda aj 2 hodiny poobede. Ale ako som napísala, nevyužívam to,aby som bola viac v kľude, ale aj tak nevidím za ten mesiac nejaký progres.
Tak sa treba hýbať,samozrejme ,že to všetko boli ,keď sú všetky svaly a šľachy postahovane ,treba začať aj strečing
@minenkak Veď som písala, že chodím na rehabilitácie. Chcem však ešte tip na nejaký overený spôsob ako zmierniť bolesti, nedá sa mi niekedy kôli tomu ani spať.
Magnézium a masáž, doma cvičiť a chodiť, chodiť a chodiť
Rehabilitácie trvajú kolko pol hodinku a potom čo veď to není dobre nehýbať sa ,ja mám odtrhnutú šľachu a hýbem sa aspoň koľko ide ,inak mi všetko tvrdne
@minenkak Beriem magnézium, wobenzym, Aescimax aj kalcizen.
Tak len pohyb ,veď pohyb je základ pre telo
@minenkak Je mi to jasné, predtým som mala pohybu až až, keďže robím poštárku,ale čo na tú bolesť? Máte nejaký tip?
Nie, len pohyb,masáž a strečing
Bkomplex ešte
@minenkak To magnezko mám v kombinácii s B6
Máš zakázaný pohyb ,ako prechádzky