Ahojte Mamičky co si môžem dat na bolesť zubov keď kojím? Iba paralen? Dnes som bola u zubarky vyvrtala mi zub dala tam liečivú vložku a strašne ma to boli. Už neviem čo mám robiť vyskúšala som už asi všetko, alpu, klinček, tabletku a stále to boli. Jedine keď spím to neboli.na pohotovost nemôžem ísť sama som doma s deťmi muž na nočnej a zubárka robí až v pondelok ráno ako vydržať víkend to neviem
☹️
ta vlozka sa ti neda vysparchat? ja ked som bola na tom podobne, tak mi zubarka povedala, ze v pripade velkej bolesti si mam vlozku dat von. potom ma ta bolest presla. tebe to nehovorila?
@brusnatanecnica nedá ono to je akoby tvrdé. Neviem co mi tam dala vraj niečo liečivé no mam chuť si vytrhnúť akurát tak zuby žeby to prešlo. A nevravela mi nič iba ze keby bolo niečo okamžite prísť
Kľudne si daj aj Ibalgin. Mliečko určite nemusíš odstriekavat. Mne aj v pôrodnici dávali Ibalgin, keď som mala bolesti. Určite nedávaj Sunar, keď si dáš Paralen alebo Ibalgin, to sa bežne môže popri dojčení. Ja som mala tiež obrovské zápaly zubov počas dojčenia a lekár povedal, že môžem popri týchto liekov spokojné dojčiť.
Jedna z veci ktora zarucene pomoze pri bolesti zubov je rozkusat klinceky, pokial bolest dovoli, najlesie na bolavom zube. Garantujem okamzity ucinok. Mam to odskusane, aj par dalsich clenov rodiny 🙂
brufen, nurofen a pod. (s účinnou látkou ibuprofenum) majú aj protizápalový účinok a môžu sa užívať aj pri dojčení. ja som si aj ďasno natierala Kamistad gélom a cmúľala Traumeel S (homeopatikum).
Ďakujem žienky za rady určite vyskúšam lebo inak rozkusem posteľ jak bobor 🤔
2x paralen,az potom ma analgeticky ucinok