Čo na bolesť zubov?

bonaqa2013
22. máj 2015

Ahojte maminky. V stredu, keď bolo tak super teplo som si pri šoférovaní otvorila okno. bolo ozaj horúco. a odvtedy ma bolia zuby. Len na ľavej strane, včera horný rad, dnes dolný rad. dokonca teraz večer predné zuby. tie čo ma boleli včera - už ma nebolia. mám pocit, ani keby tá bolesť bola raz tam , raz zas inde. Poraďte čo nato. Asi som chytila prievan. Po Ibalgine mi to prejde, ale po 4 hod. bolesť cítim zas. Ak ste to niektorá mala, čo Vám pomohlo, kedy Vám to prešlo. Pomohli by mi na pohotovosti?

ivet1371
22. máj 2015

Ušné kvapky Burow

placem
22. máj 2015

Aj moj syn dva dni ho boleli zuby dneska opuchol,k zubarovi sa chysta az v stredu!!!!
N

katrinka8
22. máj 2015

Ahoj, našla som náhodou toto od @moncicatko19 - dovolím si skopírovať, možno pomôže:
"Baby moja mama ma naucila uz davno jeden trik....... liecenie prievanu ucha teda bolest zuba sposobenu prievanom.......pripravte si casopis (nie leskly) najlepsie bude trnavsko.alebo nieco take matne 🙂 zarolujte si to do kornutu ako na fotke koniec nie moc spicaty aby vam vosiel pekne do ucha a hore zapalte....ked to ori dajte do bolaveho ucha a budete citit ulavu v podobe vytianutia prievanu .....nechajte to horiet do vacsej polovice a zaaste do vedra s vodu postup opakujte aj v uchu ktore neboli pokial nebudete citit ulavu opakujte.....budete vyudene ale spokojne 🙂 "

elika74
22. máj 2015

To asi nebudu zuby, napadlo ma, ze zapal trojklanneho nervu. Vygoogli. Kedze je vikend, urcite pohotovost.
Usne kvapky su na zapal str ucha.

modrofuzik11
23. máj 2015

dievcata, mne vypdadla blomba. mam v hornom zube citelnu dieru az na dasno. neboli to. mam tri male deti, nemam momentalne cas ist k zubarovi. mate niekto skusenosti s tym, co sa moze stat? dakujem.

veronika1402
23. máj 2015

modrofuzik11 tak byť tebou,k deťom si niekoho zoženiem,to že to teraz neboli,nebude tak večne,bude to bolieť,príp.,ti zub,kedze ho máš rozvrtany pokazí už totálne,zlomi sa ti,atď.,viem to,vlastná skúsenosť,lebo nebolelo,nikdy viac,skončila som s
vydlabavanim koreňa,sama radosť🙂