Ahojte aké lieky mi uvoľnia krcnu chrbticu? A co na bolesť? Bolia ma až ruky z tej chrbtice. Aj sa snažím cvičiť ale mam pocit ze potom to je ešte horšie
@lucia851 Mne zaberá Voltaren Rapid, také žlté mäkké kapsule, na uvoľnenie ešte Dorsiflex ale ten je na predpis. Ideál kombinovať oboje pár dní a malo by to prejsť.
@daridari11 ja mam flector ale ešte potrebujem ten dorsiflex
dorsiflex jedobry ale nevyriesia tvoj problem ... chyropraktik a cvicit - posilnit svalstvo .. a skusat rozne vankuse plus kvalitna madracka ..
@lucia851 Flector je tiež dobrý, obsahuje tú istú účinnú látku ako Voltaren. Ja som ich mala tiež na predpis vo forme prášku.
Masáž sa pri akútnej bolesti vôbec neodporúča, na tú môžeš začať chodiť, keď to prejde. Mne ešte veľmi pomohol vankúš, s pamäťovou penou, kupovaný v zdravotníckych potrebách. Kupovala som taký istý, ako kamarátke poradila lekárka.
Masť Muay je TOP.
@silviazlat mam ju ale hrozne smrdi
@lucia851 to áno. Ale na bolesť je super
Mne dr. predpisala diazepam na uvolnenie svalov, ked som bola ko. Ja musim chodit stale na masaz, ak zanedbam, mam problem
@amelie2017 ja diazepam nemôžem pretože mi ho na psychiatrii zakázaly a masáže mam zakázané tak mi to muž iba tak jemno masiruje
@lucia851 ako povedal lekár...cvičiť, cvičiť a cvičiť
@daniela2202 ved som cvičila aj včera a potom mi úplne stuhla krčná a začali ma nehorázne bolieť ruky
@lucia851 namiesto liekov skús masaz