Prosim poraďte aký liek okrem paralenu,kt mi nezaberá,môžem užiť pri bolesti rozvrtaneho zuba.nedá sa to vydržať.ďakujem
mozes vsetky dostupne Analgetika,ktore neobsahuju efdrin,ktory znizuje tvorbu MM,takze kludne ibuprofen,panadol valetol,ataralgin atd. len zanedbatelne mnozstvo ucinej latky prechadza do MM 😉
detské gély a vodičky na prerezávajúce sa zúbky. Mám vyskúšané - super to stŕpne a naozaj prestane boliť.
mne vždy pomohol a pomáha propolisová tinktúra, potierať ďasno okolo boľavého zuba
ahoj, ako píše alami, skús gely na zúbky v kombinácii s analgetikom. Ale gel si kúp pre dospelých (aj také sa predávajú). Mne výborne zaberá Mundisal gel+Atalargin 😉
ahoj. Ak som správne pochopila, zub bolí teba, však? 🙂 U nás funguje taký "babský recept", dávam to aj malej a na 99% to zaberá. Daj si do ucha na boľavej strane kúsok cesnaku obalený v obväze alebo v kúsku gázy. Neviem ako je to možné, ale pomáha to 🙂
mne pomohol mundisal gel s paralenom, to ked uz bolo zle. ale aj propolisova tinktura zabera, len neviem ci az na take silne bolesti, ako asi mas ty
na bolest zubů z vlastní zkušenosti můžu doporučit Florsalmin sprej (šalvějová tinktura), koupíš v lékárně cca za 2,50€, zabere...
Lidocain sprej lokálne - nebudeš cítiť absolútne nič cca 15 min, akurát na zaspatie v noci, ale ak je bolesť veľká, priam neznesiteľná z vlastnej skúsenosti radím hneď ráno zavolať zubárovi, vysvetliť situáciu a naklusať ako akútny stav - najúčinnejšie riešenie 😉 Inak čo ja viem so šalviou opatrne - dojčiacim sa neodporúča - samozrejme závisí od prípadu.
Ja som v minulosti používala klinčeky zaliate nejakým alkoholom,či liehom 🙂 🙂 🙂 napchala som malú liekovú sklenenú flaštičku klinčekmi a zaliala..potom si do toho namáčala vatu a zakusla..aj celý klinček ked zakusneš do zubov pomáha..rovnako ako acylpyryn,ked si ho rozkusneš s bolavým zubom..
ˇ
Prečo Ta bolí ten zub??máš tam kaz,či aj zápal,či čo??? Lieky máš len od bolesti,ale nevyriešia príčinu! Ja som zápal zubu vyliečila s MMS a aj baby,ktorým som to tu poradila..nepotrebovali žiadne analgetiká,ani antibiotiká 🙂 Tak držím palce.-)
A ked ti ho zubar rozvrtal, nic ti tam nedal? Mas ho otvoreny 😕 ? Ak ti tam dal vlozku, tak vydrz 😒 , mna niekedy prestal boliet az na stvrty den po odchode od zubara. Setri ho, nejedz na nom, ziadne sladkosti, ani horuce ani studene... po kazdom jedle usta minimalne vyplachnut ustnou vodou. Salvia znizuje tvorbu mlieka, tak opatrne s nou, mozes nahradit aj s tantum verde sprejom. Ale aj tak najlepsie bude zajst zubarovi!!! 🤐
Na nete pise ze valetol sa nesmie
ak ta ten zub nahodou este nepresiel, tak vyskusaj namocit chumac vaty do alpy a dat do ucha na tej strane, kde ta boli zub. Ako to funguje, nechapem, ale este som nezazila, ze by to nepomohlo. Ucinkovalo to pomerne rychlo a vydrzalo dlho.
ja som pri dojceni brala detsky nurofen-cmulacie pastilky a hned mi preslo.