Ahoj co by mi pomohlo na boľavé kútiky? Skúšam propolis aj beriem vitamín B a stále sa mi to objavuje a boli to a praskajú mi
@lucia851 este mozes skusit zelezo ako prevenciu a aj Citrovital. Ja somtu tiez uz davnejsie pisala, ze mi vkuse praskaju, skusala som vsetko mozne aj nemozne a nic nepomahalo. Zmizli mi vzdy len po potreti Framykoinom. Uz som bola z toho velmi nervozna, kozny mi robil uz aj vyter, ze co v tom kutiku je a nic...je to naozaj frustrujuce.
Ahoj, môj syn mal opakujúce sa kútiky mesiac, nič nepomáhalo, išli sme na kožné, dala mu zarábanú mastičku, spravila stery a vyšlo mu dosť bacilov, čiže bral ATB.
@lucia851 JEDNOZNACNE tato masticka. Je na predpis. Ja mam s kutikmi problem ked jem casto stiplave a slane veci (napr. Zjem balik cipsov a do 24h mam kutik) minuly rok som bola uz s tym u lekara lebo ma to strasne obtazovalo. Nic dostupne v lekarni na volnopredaj ani propolis ani b vitaminy nepomahali ale tato masticka na 100%zabere.
@lucia851 ja som s týmto bojovala asi rok, lekárov pochodenych som mala, stery, krv, všetko ok, vyskúšané z lekárne, voľnopredajné, babske recepty, no proste nic nezaberalo. Ako tak mi uľavila bepanthen mast ale neriešila problém. Nakoniec som prišla na to, že to mám z ústnej vody, odkedy ju nepoužívam, nemam s tým problém. Takže naozaj treba skúsit vymenit pastu, kefku, krém a tvar, môže to byt z hocicoho.
@lucia851 a mate tinkturu od vcelara overeneho? Lebo nie su tie produkty kvalitou rovnake. A je potrebne kutik premastit lebo ta tinktura ho vysusi. Ten macerat je kombinacia medu, oliv.olej, vosk vceli a este propolis. Sama o sebe tinktura asi nepomoze. Este aloe vera ma napadlo. Normalne rastlinku ak niekto pestuje odrezat list a vytlacit. Alebo gel v cistej forme.
@lucia851 v lekárni majú rôzne mastičky na hojenie kútikov..