Dobrý deň. Chcem sa len spýtať či sa už niekto stretol s niečim podobným ? Zo dňa na Deň sa mi na tele postupne začali vytvárať tieto škvrny. Sú opuchnuté, na dotyk teple, svrbia..
Som odcestovana takže nemám možnosť zájsť k lekárovi.
Najprv som si myslela že sú to štípance od komárov, no každým dňom ich pribúda čoraz viac, aj napriek tomu že som zmenila prostredie a spím pri zatvorenom okne.
S Praškom, avivažov ani jedlom problém nemám..
Môžu to byť štípance od ploštíc. Skontroluj postel. Porovnaj foto a príznaky.
https://zdravovek.eu/stipance-od-plostice-blchy/
No je to dosť.. ja by som si zašla na kožné. Mne to pripadá, ako štipance, nie ako výsyp.
a lieky ste ziadne neuzila??
Mala som taketo ako na foto .....jedna ruka a ta ista noha.....spim tak, ze mam nohu na paplone a bolo to od komara( nasla som v izbe)manzel ma rovnaku krvnu skupinu ako ja a on nic a na mne si pocuckaju vzdy na zaciatku leta
vyzera to na plosticu, to ste spali v nejakom hosteli ? mozes si to aj doviest domov
@natalia čo si to nakoniec mala?
Dobrý večer prave som si všimola taketo flaky nesfrbia ani nestipu ani niesu opuchnute necítim zmenu je to iba na nohe na chodidle to nemam,
Chcem sa spýtať ci neviete náhodou niekto niečo? Dnes som sa bola korčuľovať a som mala sice asi zle ponožky ktore mi stiahli pokozku ale nemyslím si ze to je z toho neviem bojim sa o co by mohlo ist dakujem pekný vecer prajem.