(dochádza mi inšpiracia, voda a detský čaj mi už nechutí ☹
Vineu nemusím, mám veľa mlieka: Kofolu, kolu, kávu - nepijem kofeín. Prosím dajte nejakú inšpiráciu. Pili ste tak skoro ovocné džúsy? Aké?
Vopred ďakujem!
caro s mliekom namiesto kavicky, dzusy - jablko, hruska, caj Roibos 🙂
jablkový, multi, ríbezlový, najlepšie riedené s vodou. Ovocný čaj, kávu caro.
Luci, já mám ráda obyč vodu ale tenkrát mi nechutnala kupovala jsem si rajec neperlivý, juice jsem si ředila vodou třeba caprio a taky relaxy jsem hodně pila jahoda, banán a tak 🙂 a černý čaj s citronem.. nějak jsem to extra neřešila co piju krom kofeinu teda dala jsem si jen občas sklenku vychlazené cocacoly 😉 a ještě my máme domácí sirupy ty jsem pila na litry malinový a bazový.. a lipový čaj jestli máš nasušenou lipu.. jsou to ňamky 🙂 občas mi chutnal i fenyklový čajík 😉
jablkovy,hruskovy,hroznovy 🙂
Max bol citlivka, z dzusov sa vyhadzoval - toleroval len jablkovy, mango, ananas, tak tie som pila riedene, pila som zelene a ovocne cajiky a vela vela vody....
jablkovy a multi dzus ,caj pre kojacie maminky a ovocne caje
jablkovy dzus, mrkvovu, cviklovu stavu, ovocny caj, biely caj, zeleny caj
pi všetko, čo si pila ako tehotná, to bábo pozná z bruška a nebude mať problémy...krabicové džúsy sú aj z hľadiska zdravej výživy nevhodné, je to čistá kyselina prekysľujúca organizmus...zato čerstvo odšťavené šťavy z ovocia a zeleniny sú zásadité (všetky aj s kyslou chuťou) a prinesú tebe aj bábu kopec zdravej organickej vody, minerály, vitamíny v naturálnej podobe, živé enzýmy 😵 , navyše všetky škodliviny (pesticídy, atď) zostávajú vo vláknine, čiže v tom, čo vyhodíš (u nás to ale miluje náš novofunlanďák, a ani sa mu nečudujem, keď čítam zloženie na granuliach 😀 )
Môžeš si kúpiť v Tesco horúcu čokoládu čo zaleješ vodou a trocha mlieka si tam dáš,koruni lesnu smes ta je aj dobrá, lucku ochutenu, a aj predávajú kávu bez kofeinu a aj troska pivka si môžeš dat a aj vinko...
Džusy by som nepila 🙂 babo sa môže vyhadzat 🙂
Ja pojem všetko okrem dzusov 🙂
Víno nie lebo mi nechuti,ale včera som sa napila od draheho trocha pivka 🙂
ahoj ja som pila len bielu kavu
Ak máš domáce kompóty, daj si vodu s kompótom. Ja som pila veľa bielej kávy "melta", ale to podporuje tvorbu mlieka, takže pozor ak ho máš dosť.
ja som pila sirup s vodou..
ja pijem meltu...
samozrejme, pi vsetko zdrave, na co si zvyknuta, ak pojde vsetko dobre, kojit budes este mnoho tyzdnov a mesiacov, nebudes snad cely cas pit len vodu a detsky caj 😀 treba pit normalne zdrave veci ako voda, dzusy, kludne aj 1-2 kavy si mozes dat. ak to bude babu vadit, vyradis 😉
kludne pi ovocne stavy. skusaj ale postupne, aby si zistila pripadnu netoleranciu u babatka. do mm ale prechadza minimalne, stopove mnozstvo len, cize to moze byt ok. skusaj, ale pomalicky.